Βιβλίο

«Η ομορφιά του κακού»

«Η ομορφιά του κακού»

της Annie Ward από τις εκδόσεις ΔιόπτραΌλα ξεκίνησαν από μια τυχαία συνάντηση σε ένα πάρτι… Ο Ίαν υπηρετούσε στον βρετανικό στρατό και η Μάντι ήταν ταξιδιωτική συγγραφέας που είχε επισκεφτεί την καλύτερη φίλη της, την Τζο. Δύο δεκαετίες αργότερα, παντρεμένοι και με έναν υπέροχο γιο, τον Τσάρλι, έχουν μια φαινομενικά τέλεια ζωή…

Όταν ένα ατύχημα αφήνει τα βαθιά σημάδια του στην ψυχολογία της Μάντι, εκείνη αρχίζει συνεδρίες θεραπευτικής γραφής, όπου αποκαλύπτονται σταδιακά οι φόβοι της για τη μετατραυματική αγχώδη διαταραχή του Ίαν, για την ασφάλεια του γιου τους και το μπερδεμένο και ταραχώδες παρελθόν του ζευγαριού με την Tζο.

Η πορεία ήταν προδιαγεγραμμένη… Δεκαέξι χρόνια αγάπης και φόβου, περιπέτειας και υποψίας θα καταλήξουν στην ημέρα του φονικού. Την ημέρα που ένα απεγνωσμένο τηλεφώνημα θα οδηγήσει την αστυνομία στο σκηνικό ενός ειδεχθούς εγκλήματος.

Την ημέρα που θα αποκαλυφθεί η ομορφιά του κακού…

Μεταφραστής Ιλάειρα Διονυσοπούλου

Επιμελητής      Μαρία Οικονομίδου

ISBN   978-960-605-889-9

Σελίδες: 464

Η Annie Ward έχει σπουδάσει αγγλική λογοτεχνία με ειδίκευση στη δημιουργική γραφή στο UCLA και συγγραφή σεναρίου στο American Film Institute. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της στο American Film Institute, πούλησε το πρώτο μικρού μήκους σενάριό της στο MTV/BFCS Productions. Μετά τις σπουδές της, μετακόμισε στην Ανατολική Ευρώπη και εργάστηκε για τους ταξιδιωτικούς οδηγούς Fodor, καλύπτοντας περιοχές της Ισπανίας και της Βουλγαρίας. Το μυθιστόρημα The making of June, το οποίο έγραψε με φόντο την επανάσταση στη Βουλγαρία και την κρίση στα Βαλκάνια, πουλήθηκε στις εκδόσεις Penguin Putnam και είχε θερμή υποδοχή όταν εκδόθηκε το 2002. Ζει στο Κάνσας Σίτι με την οικογένειά της.

Σχόλια

Βιβλίο

Περισσοτερα στην κατηγορια Βιβλίο

Copyright © 2015-2016 Clevernews