Βιβλίο

«Η Πνοή της Μοίρας»

«Η Πνοή της Μοίρας»

Λίγο πριν από την τηλεοπτική πρεμιέρα της έκτης σαιζόν της τηλεοπτικής σειράς «Outlander» (6 Μαρτίου 2022), οι Εκδόσεις Anubis επιστρέφουν στον κόσμο της #1 best selling συγγραφέως των New York Times Diana Gabaldon με το μυθιστόρημα «Η Πνοή της Μοίρας». Πρόκειται για το 12ο βιβλίο της δημοφιλούς σειράς βιβλίων «Outlander» που ενέπνευσε την τηλεοπτική υπερπαραγωγή του καλωδιακού δικτύου STARZ.

Προδοσία και εκδίκηση, μέσα στην ένταση ενός κόσμου που αλλάζει.

Φθινόπωρο 1774. Η καθημερινότητα στο Ριτζ διαταράσσεται από έναν αόρατο εχθρό και η ζωή της Κλαιρ θα κινδυνεύσει…

Στις περιπέτειες που θα ακολουθήσουν, μια αναπάντεχη κατηγορία θα αναστατώσει συθέμελα την οικογένεια Φρέιζερ και θα πυροδοτήσει έναν κυκεώνα προδοσίας, εκδίκησης και συνταρακτικών αποκαλύψεων.

Στο μεταξύ η ένταση στις αποικίες κορυφώνεται, αναγκάζοντας τους πάντες να διαλέξουν στρατόπεδο και διχάζοντας συγγενείς και φίλους. Μέσα σ’ όλα αυτά, το ζοφερό προμήνυμα ενός άρθρου εφημερίδας του 1776 εξακολουθεί να ρίχνει τη βαριά σκιά του στις ζωές των Φρέιζερ, όμως όλοι ελπίζουν ότι το μέλλον μπορεί να αλλάξει.

Η συνέχεια μιας πολυδιάστατης σειράς, που απέσπασε διθυραμβικές κριτικές και ενθουσίασε εκατομμύρια αναγνώστες παγκοσμίως.

Το εκδοτικό φαινόμενο των βιβλίων Outlander της Diana Gabaldon που ενέπνευσε την τηλεοπτική υπερπαραγωγή του καλωδιακού δικτύου Starz συνεχίζει την επιτυχημένη παρουσία του και στη χώρα μας με την κυκλοφορία του δωδέκατου βιβλίου της σειράς με τίτλο «Η Πνοή της Μοίρας» που ολοκληρώνει την ελληνική κυκλοφορία του έκτου βιβλίου της αγγλόφωνης έκδοσης με τίτλο «A Breath of Snow and Ashes».

Η έκτη σαιζόν της τηλεοπτικής σειράς Outlander που βασίζεται στο έκτο βιβλίο της Diana Gabaldon, και αντίστοιχα στα βιβλία 11 και 12 της ελληνικής έκδοσης, θα κάνει πρεμιέρα στις 6 Μαρτίου 2022 στο καλωδιακό δίκτυο STARZ και έπειτα στη streaming πλατφόρμα του NETFLIX. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το teaser trailer της νέας σαιζόν εδώ.

Συγγραφέας: Diana Gabaldon

Μετάφραση: Σταυρούλα Δαργωνάκη

Σειρά: Outlander, Βιβλίο 12

Πρωτότυπος τίτλος: A Breath of Snow and Ashes, Part 2 (Outlander, Book 6B)

ISBN: 978-960-623-371-5

Σελίδες: 848

Κυκλοφορεί σε όλα τα βιβλιοπωλεία.

Σχόλια

Βιβλίο

Περισσοτερα στην κατηγορια Βιβλίο

Copyright © 2015-2016 Clevernews

Share via
Copy link