Μουσική

Η Ρίτα Αντωνοπούλου και ο Σταύρος Σιόλας στο Κηποθέατρο Παπάγου!

Η Ρίτα Αντωνοπούλου και ο Σταύρος Σιόλας στο Κηποθέατρο Παπάγου!

Κάθε φορά που βρίσκονται μαζί στη σκηνή γεννιέται μια μεγάλη γιορτή, όπου τα τραγούδια αποκτούν μια πρωτόγνωρη συγκίνηση.

Ο Σταύρος Σιόλας και η Ρίτα Αντωνοπούλου τραγουδούν με την ξεχωριστή φλόγα στη φωνή αυτών που καίγονται σε κάθε συλλαβή και νότα. Η συνύπαρξη τους αποτελεί μια εξαιρετική συνεργασία και ένα σμίξιμο απολύτως φυσικό και αυτονόητο, μια που μοιράζονται την ίδια αγάπη και πάθος γι’ αυτό που κάνουν.

Την Τρίτη 9 Ιουλίου μας περιμένουν στο υπέροχο Κηποθέατρο Παπάγου, στην πρώτη τους καλοκαιρινή εμφάνιση στην Αθήνα.

Αφορμή των κοινών τους εμφανίσεων το επερχόμενο ολοκληρωμένο album της Ρίτας Αντωνοπούλου σε μουσική του Σταύρου Σιόλα, στίχους αρκετών σημαντικών δημιουργών αλλά και της Ρίτας που το επιχειρεί για πρώτη φορά. Έχει ήδη κυκλοφορήσει το πρώτο δείγμα της δουλειάς τους το τραγούδι “Ρώτησαν κάποτε ένα αστέρι”.

 Και οι δύο έχουν γράψει χιλιόμετρα στο έντεχνο τραγούδι, με πίστη και αφοσίωση σε όσα αξίζουν.

Ο συνθέτης, τραγουδοποιός και ερμηνευτής Σταύρος Σιόλας, με άξονες το λυρισμό και την παράδοση, την κατάνυξη και το διονυσιασμό γεφυρώνει αρμονικά το χθες και το σήμερα.

Η Ρίτα Αντωνοπούλου έχει συνεργαστεί με ιερά τέρατα του χώρου, διαθέτοντας μια σπάνια φωνή, δίνοντας σε κάθε της εμφάνιση μια μοναδική διάσταση πηγαίας θεατρικότητας.

Στο πρόγραμμα τους θα μας ταξιδέψουν σ’ ένα ευρύ φάσμα του ελληνικού τραγουδιού μέσα από το προσωπικό τους ρεπερτόριο αλλά και τραγούδια σημαντικών Ελλήνων συνθετών και τραγουδοποιών που θα πάρουν κάτι από την προσωπικότητα τους.

Παραγωγή: Melodica Art Productions

Τρίτη 9 Ιουλίου

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00

Ώρα έναρξης: 21.00

Τιμές εισιτήριων

Προπώληση: 13 ευρώ

Ταμείο: 15 ευρώ

Φοιτητικό, Ανέργων και ΑΜΕΑ: 10 ευρώ

Δημοτικό Κηποθέατρο Παπάγου, Κορυτσάς, 6η Στάση, Παπάγου

Μουσική

Περισσοτερα στην κατηγορια Μουσική

Copyright © 2015-2016 Clevernews