Βιβλίο

«Η Τελική Σύγκρουση» 

«Η Τελική Σύγκρουση» 

Οι Εκδόσεις Anubis παρουσιάζουν σε επανέκδοση το φινάλε της συναρπαστικής τριλογίας «War of the Ancients» του Richard A. Knaak! 

Το μέλλον και το παρελθόν του Άζεροθ συγκρούονται! 

Τα ξωτικά της νύχτας είναι συντετριμμένα μετά το χαμό του στρατηγού τους. Ο μαύρος δράκος Νελθάριον κρατά την Ψυχή του Δαίμονα και έχει διασκορπίσει τα πανίσχυρα σμήνη των δράκων. Αλλά αυτό δεν είναι το χειρότερο. Ο άρχοντας των δαιμόνων, ο Άρκιμοντ, έχει καταφέρει να οδηγήσει τη Φλεγόμενη Λεγεώνα στις πύλες του Κάλιμντορ… 

Στη συναρπαστική κατάληξη της επικής τριλογίας, ο μάγος-δράκος Κράσους και ο νεαρός Δρυΐδης Μαλφιούριον διακινδυνεύουν τα πάντα προκειμένου να σώσουν το Άζεροθ από την απόλυτη καταστροφή. Οι δύο σύντροφοι ενώνουν τις δυνάμεις τους με τις συμμαχικές φυλές, με την ελπίδα να δημιουργήσουν ένα στρατό που θα καταφέρει να πολεμήσει τις δυνάμεις της Φλεγόμενης Λεγεώνας. 

Γιατί αν η Ψυχή του Δαίμονα πέσει στα χέρια της Λεγεώνας, θα χαθεί κάθε ελπίδα. Και έτσι φτάνει η στιγμή της τελικής αναμέτρησης! 

Το τρίτο βιβλίο μιας μοναδικής τριλογίας για τη μαγεία και τον ηρωισμό, βασισμένης στο κορυφαίο, βραβευμένο ηλεκτρονικό παιχνίδι της Blizzard Entertainment. 

Από τις Εκδόσεις Anubis κυκλοφορούν το πρώτο και δεύτερο βιβλίο της τριλογίας «War of the Ancients», με τίτλο «Το Πηγάδι της Αιωνιότητας» και «Η Ψυχή του Δαίμονα». 

Τα βιβλία του κόσμου του Warcraft έχουν πουλήσει περισσότερα από 9.000 αντίτυπα στην Ελλάδα. 

Η Blizzard Entertainment επαναφέρει τα βραβευμένα της βιβλία στην πιο επίκαιρη μορφή τους! 

Συγγραφέας: Richard A. Knaak 

Μετάφραση: Ειρήνη Παϊδούση 

Πρωτότυπος τίτλος: The Sundering 

Σειρά: War of the Ancients Trilogy, Βιβλίο 3 

Κατηγορία: Fantasy, Μεταφρασμένη Λογοτεχνία 

ISBN: 978-960-306-581-4 

Σελίδες: 352 

Κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία 

Ο Richard A. Knaak γεννήθηκε το 1961 στο Σικάγο. Μεγάλωσε περιστοιχισμένος από έργα φαντασίας και δεν άργησε να αρχίσει και αυτός να γράφει. 

Είναι ο δημιουργός της best selling σειράς Dragonlance – Τhe Legend of Huma και Dragonrealm. H συνεργασία του με τη Blizzard μάς έδωσε έξι μυθιστορήματα για τη σειρά Diablo και συνολικά δέκα έργα στο σύμπαν του Warcraft. O Κnaak συνεχίζει να επεκτείνει αγαπημένους κόσμους φαντασίας, αλλά και να δημιουργεί τους δικούς τους. 

Βιβλίο

Περισσοτερα στην κατηγορια Βιβλίο

Copyright © 2015-2016 Clevernews