Μουσική

Οι Tindersticks στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης!

Οι Tindersticks στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης!

Οι Tindersticks, μετά τη συγκινητική και απόλυτα ατμοσφαιρική εμφάνισή τους στο «ολόγιομο» Ηρώδειο, επιστρέφουν στην Ελλάδα! Αλλά αυτή τη φορά, μόνο οι φαν τους στη Θεσσαλονίκη θα έχουν την ευκαιρία να τους απολαύσουν… γιατί οι Tindersticks την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου, παραμονή της «ερωτικής» γιορτής, θα εμφανιστούν αποκλειστικά στην πιο «ερωτική πόλη της Ελλάδος»!

Eίναι ένα από τα πιο αγαπητά στο ελληνικό κοινό συγκροτήματα, που εδώ και 30 σχεδόν χρόνια έχει αναπτύξει μία ιδιαίτερη σχέση μαζί του και έχει χτίσει δεσμούς ισχυρούς και ουσιαστικούς.

Συνδυάζουν με τον καλύτερο τρόπο ευαισθησία, αισθητική εκλεπτυσμένου δανδή και retro φινέτσα. Δημιουργούν ατμόσφαιρες γεμάτες ροκ μελωδίες και ταυτόχρονα ο μελαγχολικός ήχος τους ξεχειλίζει από ειδυλλιακές εικόνες και έρωτα, καθώς αυτοσχεδιάζουν πάνω σε αισθησιακά jazz μοτίβα.

Οι αισθαντικοί μετρ της εκλεπτυσμένης μελαγχολίας μας στα μέσα Νοεμβρίου της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν το νέο, 11ο άλμπουμ τους, «No Treasure But Hope».

Την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου, οι Tindersticks θα βρεθούν στην Αίθουσα Φίλων Μουσικής στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης για μία και μοναδική εμφάνιση, που τη χρωστούσαν στους fan τους στα Βόρεια…Θα μας μαγέψουν και θα γεμίσουν τη ψυχή μας πρωτόγνωρα συναισθήματα!

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 21:00

Οι Tindersticks θα ανέβουν στη σκηνή στις 21:30

 

Σχόλια

Μουσική

Περισσοτερα στην κατηγορια Μουσική

Copyright © 2015-2016 Clevernews