Μουσική

Οι Waterboys στην Αθήνα!

Οι Waterboys στην Αθήνα!

Για δυο μοναδικές βραδιές, οι Waterboys, θα βρίσκονται στο Piraeus 117 Academy προσκαλώντας τους φίλους του συγκροτήματος να ζήσουν μία ανεπανάληπτη εμπειρία.

Η ανταπόκριση του κοινού στην ανακοίνωση της εμφάνισης των Waterboys στην Αθήνα ήταν πολύ θερμή, με αποτέλεσμα τα εισιτήρια για τις 21/11 να έχουν σχεδόν εξαντληθεί και να προστεθεί και δεύτερη ημερομηνία συναυλίας, η Παρασκευή 22 Νοεμβρίου.

«Οι The Waterboys δεν ανήκουν σε καμία κίνηση, είδος, σχολή ή μόδα. Η μουσική μας είναι απλά… οι Waterboys. Έχουμε έδρα το Λονδίνο, το Δουβλίνο, το Γκόλγουεϊ, τη Νέα Υόρκη και το Φίντχορν της Σκωτίας και ακολουθούμε τις περιστροφές και τα ίχνη της μουσικής, όπου κι αν αυτή μας οδηγεί και όπου ξετυλίγεται η περιπέτεια. Ελάτε μαζί μας!» και όταν σας ρωτήσουν «Για πόσο θα τους αγαπάτε», η απάντηση θα είναι: Για όσο θα υπάρχουν τα άστρα πάνω τους και για περισσότερο αν μπορούμε («How long will I love you»)

H ροκ μπάντα, που με τη μελωδικότητα και το λυρισμό της, σημάδεψε τις δεκαετίες του 80 και του 90 διεθνώς, παραμένει ευρηματική και δραστήρια και έχοντας στις αποσκευές της τον τελευταίο της δίσκο με τίτλο Where The Action Ιs, γυρίζει ξανά τον κόσμο για να γεμίσει με μουσική τις περιπέτειες μας!

Οι Τhe Waterboys δημιουργήθηκαν στο Εδιμβούργο το 1983 από τον Σκωτσέζο μουσικό Mike Scott και το όνομά τους το εμπνεύστηκε από το τραγούδι του Lou Reed, «The Kids». Η ιστορία τους είναι πρακτικά συνυφασμένη με την μουσική υπόσταση και πορεία του Σκωτσέζου Mike Scott, ο οποίος πέρα από ιδρυτικό μέλος, είναι και η ψυχή του συγκροτήματος. Ο Scott τονίζει τη συνοχή ανάμεσα στους The Waterboys και τη σόλο πορεία του, λέγοντας ότι «Για μένα δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ του Mike Scott και των Waterboys – και οι δύο σημαίνουν το ίδιο πράγμα, σημαίνουν τον εαυτό μου μαζί με τους σημερινούς μουσικούς μου συνοδοιπόρους».

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019

EXTRA DATE – Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019

Τιμές Εισιτηρίων: φυσικά σημεία: 36 ευρώ, οnline: 39,60 ευρώ

VIP εισιτήρια καθημένων

(μειωμένος αριθμός – μόλις 36 εισιτήρια)

φυσικά σημεία: 60 ευρώ

οnline: 66 ευρώ

Piraeus 117 Academy

Μουσική

Περισσοτερα στην κατηγορια Μουσική

  • «Θα ‘δινα τα πάντα!»

    Ο Αγγελος Ανδριανός, ο ερμηνευτής με την αισθαντική φωνή και την ξεχωριστή χροιά μετά από τα εξαιρετικά...

  • «Έλα»

    Πέρα από την εξαιρετική ερμηνεία της Σαλίνας ακούστε με ιδιαίτερη προσοχή και την ευαίσθητη αλλά ταυτόχρονα και...

  • «60 χρόνια Χρήστος Νικολόπουλος»

    Ο Χρήστος Νικολόπουλος γιορτάζει με μία μεγάλη περιοδεία τα 60 του χρόνια στον πολιτισμό! Ο Χρήστος Νικολόπουλος,...

  • «Πάμε Να Φύγουμε»

    O Χρήστος Κούρτογλου επανέρχεται στο μουσικό προσκήνιο κυκλοφορώντας το νέο single από το επερχόμενο άλμπουμ του, με...

Copyright © 2015-2016 Clevernews