Ενδιαφέροντα

Ιδέες για δώρα του Αγίου Βαλεντίνου στο Cycladic Shop!

Ιδέες για δώρα του Αγίου Βαλεντίνου στο Cycladic Shop!

Κατά την μυθολογία, ο θεός Έρωτας ήταν καρπός της ένωσης της Αφροδίτη και του θεού Άρη. Εκπροσωπούσε το πάθος, την αγάπη και τα συναισθήματα των ανθρώπων που δημιουργούν τη χαρά και τη ζωή….

Φεβρουάριος στο Cycladic Shop με πολλές και πρωτότυπες ιδέες για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Έλληνες και ξένοι σχεδιαστές εμπνέονται από τις εκθέσεις του Μουσείου και προτείνουν για τους αγαπημένους σας χειροποίητα γλυπτά, καρδιόσχημα διακοσμητικά αντικείμενα, πρωτότυπα gadgets αλλά και σπάνια κοσμήματα με θέμα τον Ερωτα και την Αγάπη.

Ανάμεσα στις επιλογές για δώρα του Cycladic Shop και του EShop του Μουσείου ξεχωρίζουν τα βιβλία, οι καλύτερες εκδόσεις της αγοράς, και ο πάντα διαχρονικός κατάλογος της εμβληματικής έκθεσης “ΕΡΩΣ. Από τη Θεογονία του Ησίοδου στην ύστερη αρχαιότητα” του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης.

Ένα πρωτότυπο δώρο για τους αγαπημένους σας είναι μία συνδρομή στους Φίλους του Μουσείου. Οι Φίλοι απολαμβάνουν απεριόριστη ελεύθερη είσοδο στο μουσείο όλο τον χρόνο, αποκλειστικά προνόμια, εκπτώσεις στο Cycladic Shop έως 30% και ένα μοναδικό πρόγραμμα πολιτισμού γεμάτο ξεχωριστές δράσεις. Επισκεφτείτε το cycladic.gr για να προσφέρετε μια εγγραφή ως δώρο.

Αγοράστε τα δώρα σας online στο: cycladic.gr/shop με αποστολή των αγορών σας στο χώρο σας ή όπου εσείς επιλέξετε σε όλο τον κόσμο. Με κάθε αγορά σας από το Cycladic Shop στηρίζετε το έργο του Μουσείου.

Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης Νεοφύτου Δούκα 4 106 74, Αθήνα Τ.: (+30) 210 7228321-3 cycladic.gr Facebook.com/CycladicArtMuseum Instagram: @Cycladic_museum LinkedIn: The Museum of Cycladic Art

Το Cycladic Shop λειτουργεί ώρες και μέρες του Μουσείου:

Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή, Σάββατο: 10.00-17.00, Πέμπτη:10.00-20.00, Κυριακή: 11.00-17.00, Τρίτη κλειστά

Έκπτωση από 10 έως 30% για τους Φίλους του ΜΚΤ

Σχόλια

Ενδιαφέροντα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ενδιαφέροντα

Copyright © 2015-2016 Clevernews

Share via
Copy link