Βιβλίο

«Ιστορίες της Αρρακήν»

«Ιστορίες της Αρρακήν»

Ανακαλύψτε άγνωστες και συναρπαστικές πλευρές της ιστορίας του Dune, από την πένα των Brian Herbert και Kevin J. Anderson από τις εκδόσεις Anubis

Μέρος 1ο: Το Αίμα των Σάρντωκαρ

Ο Τζοπάτι Κολόνα είναι ένας από τους Σάρντωκαρ, τους ελίτ πολεμιστές του αυτοκράτορα. Οι Σάρντωκαρ είναι ανίκητοι, απόλυτα αφοσιωμένοι και το όνομά τους σκορπά τον τρόμο στο γαλαξία. Με εντολή του αυτοκράτορα, ο Τζοπάτι αναλαμβάνει να καταλάβει το οχυρό των Ατρειδών στον Ντιουν, αλλά πολύ σύντομα θα αναγκαστεί να επιλέξει ανάμεσα στο καθήκον και στη συγχώρεση.

Μέρος 2ο: Ο Ψίθυρος των Ωκεανών του Κάλανταν

Στο μεταξύ, καθώς ο Πωλ Ατρείδης συναντά το πεπρωμένο του στη μάχη, ο Λοχίας Βιτ πρέπει να χρησιμοποιήσει το χάρισμα της οικογένειάς του στην αφήγηση ιστοριών για να μεταφέρει τους άντρες του από τη σπηλιά που είναι παγιδευμένοι στην πατρίδα τους, τον πλανήτη Κάλανταν. Θα μπορέσει να τα καταφέρει ο Βιτ και να τους δώσει μια ικμάδα ελπίδας μέσα στο σκοτάδι; Ανακαλύψτε άγνωστες και συναρπαστικές πλευρές της ιστορίας του Dune, από την πένα των Brian Herbert και Kevin J. Anderson!

Ανακαλύψτε τις άγνωστες ιστορίες της Μάχης της Αρρακήν σε δύο συναρπαστικές ιστορίες που διαδραματίζονται κατά τη διάρκεια των γεγονότων του «Dune» του Frank Herbert.

Σενάριο: Brian Herbert & Kevin J. Anderson

Εικονογράφηση: Adam Gorham & Jakub Rebelka

Μετάφραση: Ορέστης Μανούσος

Πρωτότυπος τίτλος: Dune: Tales from Arrakeen

ISBN: 978-960-623-542-9

Σελίδες: 96

Κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία

Ο Brian Herbert, γιος του Frank Herbert, είναι ο συγγραφέας πολλών διάσημων βιβλίων επιστημονικής φαντασίας, στα οποία περιλαμβάνονται τα The Race for God (υποψήφιο για το βραβείο Nebula του 1990) και Man of Two Worlds (γραμμένο μαζί με τον πατέρα του). Έχει γράψει επίσης το Dreamer of Dune (υποψήφιο για το βραβείο Hugo), μια ολοκληρωμένη βιογραφία του Frank Herbert.

Είναι γνωστός για τη συνεργασία του με το συγγραφέα Kevin J. Anderson, με τον οποίο έχει γράψει πολλά prequels για το μυθιστόρημα ορόσημο για την Επιστημονική Φαντασία του πατέρα του, το Dune του 1965.

Όλα τα βιβλία έχουν μπει στη λίστα με τα best sellers των The New York Times. Το δίδυμο ξεκίνησε με τις τριλογίες Prelude to Dune (1999–2001) και Legends of Dune (2002–2004). Ακολούθησαν τα Hunters of Dune (2006) και Sandworms of Dune (2007), δύο συνέχειες της πρωτότυπης σειράς του Frank Herbert. Τα βιβλία αυτά βασίζονται σε προσχέδια και σημειώσεις ενός έβδομου βιβλίου που άφησε ο καταξιωμένος συγγραφέας με το θάνατό του, το 1986. Το 2008 ο Brian και ο Kevin έγραψαν δύο βιβλία για τη σειρά Heroes of Dune. Στη συνέχεια, κυκλοφόρησε η τριλογία Schools of Dune (2012-2016) και από το 2019 ασχολούνται με την τριλογία του Κάλανταν.

Ο Kevin James Anderson έχει γράψει περισσότερα από 140 βιβλία, με πάνω από τα 50 εξ αυτών να έχουν μπει σε αμερικανικές και διεθνείς λίστες best seller, και έχει πουλήσει πάνω από 23 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως.

Τα πρωτότυπα έργα του περιλαμβάνουν τη σειρά Saga of Seven Suns, το υποψήφιο για βραβείο Nebula Assemblers of Infinity και αρκετά κόμιξ, συμπεριλαμβανομένης της σειράς Tales of the Jedi (σε συνεργασία με τον Tom Veitch) και Predator για την Dark Horse και τίτλους The X-Files για την Topps. Έχει γράψει επίσης το υπερηρωικό μυθιστόρημα Enemies & Allies για την πρώτη συνάντηση ανάμεσα σε Batman και Superman και το The Last Days of Krypton για το πώς καταστράφηκε ο πλανήτης του Superman.

Ο Kevin James Anderson έχει βραβείο Γκίνες για τη μακρύτερη περίοδο υπογραφής βιβλίων του.

Βιβλίο

Περισσοτερα στην κατηγορια Βιβλίο

Copyright © 2015-2016 Clevernews