Βιβλίο

«Καχαραμπού» (Η συνέχεια της Νύχτας του Σάουιν)

«Καχαραμπού» (Η συνέχεια της Νύχτας του Σάουιν)

της Φραντζέσκα  Μάνγγελ από τις εκδόσεις Bell

«Καχαραμπού σημαίνει κεχριμπάρι. Στη γλώσσα μου».

Έτσι της είχε πει. Τώρα εκείνη θα κληθεί να μάθει πολύ περισσότερα από τη λέξη,  τη γλώσσα του. Όλα όσα κρύβει ο κόσμος του κι η νύχτα που μοιράστηκαν, η Νύχτα του Σάουιν.

Δύο γυναίκες σε δύο διαφορετικούς χρόνους βυθίζονται σε ένα μυστηριώδες οδοιπορικό και καταλήγουν σε έναν άγριο, απόκρυφο τόπο που θα τις φέρει αντιμέτωπες με τον ίδιο τους τον εαυτό. Με ό,τι γνώριζαν ως τώρα για τη ζωή, το καλό, το κακό, τον έρωτα και την αυτοθυσία.

Το Καχαραμπού αποτελεί το δεύτερο και τελευταίο μέρος του βραβευμένου μυθιστορήματος Η Νύχτα του Σάουιν. Ξεκινώντας με την άγρια αποκάλυψη που έκλεισε το πρώτο βιβλίο, φανερώνει ένα προς ένα όλα τα κρυμμένα κομμάτια της σκοτεινής ιστορίας της Στέφης, του Κίμωνα και του Ξένου, ταξιδεύοντας τους ήρωες στο χρόνο μέσα από τις σελίδες ενός ξεχασμένου ημερολόγιου και μιας καταραμένης αγάπης.

Σελίδες:  328

ISBN:  978 960 620 799 0

Η Φραντζέσκα Μάνγγελ γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε Εφαρμοσμένες Τέχνες στην Αγγλία και επιστρέφοντας στην Ελλάδα εργάστηκε ως δημοσιογράφος και αρχισυντάκτρια ενώ παράλληλα δίδασκε σε Εργαστήρι Ελευθέρων Σπουδών.

Από το 2011 εργάζεται ως κειμενογράφος και μεταφράστρια. Το 2017 εκδόθηκε το πρώτο βιβλίο της, Η Νύχτα του Σάουιν, το οποίο και τιμήθηκε ως «μυθιστόρημα της χρονιάς» στην κατηγορία πρωτοεμφανιζόμενου συγγραφέα των Βραβείων Βιβλίου Public. Το Καχαραμπού είναι το δεύτερο μυθιστόρημά της και αποτελεί το τελευταίο μέρος της διλογίας της Νύχτας του Σάουιν.

Η Φραντζέσκα ζει στην Αθήνα με τον σύζυγο και την κόρη της.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της στο email της, fmanggel@gmail.com, ή μέσω των προφίλ της «Φραντζέσκα Μάνγγελ» στο Facebook και @franceska_manggel στο Instagram.

Σχόλια

Βιβλίο

Περισσοτερα στην κατηγορια Βιβλίο

Copyright © 2015-2016 Clevernews