Κινηματογράφος

«Κάτσε στ’ αβγά σου» (Little Eggs)

«Κάτσε στ’ αβγά σου» (Little Eggs)

από τις 27 Απριλίου στους κινηματογράφους

Όταν δύο μικρά αβγουλάκια βρεθούν σε κίνδυνο, οι γονείς τους ταξιδεύουν μέχρι την Αφρική για να τα σώσουν!

Η διασκεδαστική αβγοπεριπέτεια είναι μία τρυφερή και αστεία ταινία κινουμένων σχεδίων για το θάρρος των γονιών, που παρά το μικροσκοπικό τους μέγεθος, θα διασχίσουν τον κόσμο ολόκληρο για να σώσουν τα παιδιά τους.

Ο χαριτωμένος κόκορας Τότο και η αγαπημένη του πουλάδα Ντι είναι οι περήφανοι γονείς δύο μικρών αβγών, της Λούσι και του Μαξ, τα οποία έχουν την ιδιαιτερότητα να χρυσίζουν. Και αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που κάποιοι συλλέκτες σπάνιων αυγών τα αρπάζουν και τα παίρνουν μαζί τους μέχρι το Κονγκό. Εκεί διοργανώνονται μυστικά γεύματα για εκατομμυριούχους από όλο τον κόσμο, που πληρώνουν χιλιάδες δολάρια για τα πιο εξωτικά πιάτα.

Ο Τότο και η Ντι, παρέα με τους φίλους τους, πρέπει να βρουν έναν τρόπο να φτάσουν μέχρι την αφρικανική ήπειρο και να σώσουν τα παιδιά τους εγκαίρως, αποφεύγοντας κάθε λογής κινδύνους όπως πεινασμένους κροκόδειλους, τρεις ιπποπόταμους, ένα μάτσο τρελές μαϊμούδες και τον ίδιο τον Βασιλιά της Ζούγκλας.

Σενάριο: Γκαμπριέλ Ρίβα Παλάσιο Αλατρίστε

Σκηνοθεσία: Γκαμπριέλ Ρίβα Παλάσιο Αλατρίστε, Ροντόλφο Ρίβα Παλάσιο Αλατρίστε

Μουσική: Ζακαρίας Μ. ντε λα Ρίβα

Στην ελληνική μεταγλώττιση ακούγονται: Πάνος Αποστολόπουλος, Ειρήνη Ασπιώτη, Μιχάλης Ψυχράμης, Κατερίνα Πέτσα, Φωτεινή Ντεμίρη, Βασίλης Παπαστάθης, Θάνος Λέκκας, Ντίνος Σούτης, Χρήστος Θάνος, Γιώργος Σκουφής, Βασίλης Μήλιος, Ανδρέας Ευαγγελάτος, Σοφία Παναηλίδου, Πηνελόπη Σκαλκώτου, Αλεξάνδρα Λέρτα

Διάρκεια: 1 ώρα και 28 λεπτά

Σχόλια

Κινηματογράφος

Περισσοτερα στην κατηγορια Κινηματογράφος

Copyright © 2015-2016 Clevernews

Share via
Copy link