Ενδιαφέροντα

Και όταν δεν σου στέλνει μήνυμα, μήνυμα είναι!

Και όταν δεν σου στέλνει μήνυμα, μήνυμα είναι!

Η Dr.Ex σήμερα σου αποκαλύπτει ένα μυστικό :

Και το ότι δεν σου στέλνει μήνυμα…Μήνυμα είναι!

Αν ο πρώην σου ή αυτός που σε ενδιαφέρει -και θέλεις να γίνει σύντομα νυν σου- δεν σου στέλνει μηνύματα ή αργεί να απαντήσει ή απλά τα διαβάζει κάποιο μήνυμα θέλει να σου περάσει με την σιωπή του.

Και αυτό γιατί :

Μπορεί να έχει κάτι άλλο στη ζωή του

Ίσως να είναι στα χωρίσματα και ακόμα να μη ξέρει τι θέλει

Μπορεί να είναι ο κλασσικός άντρας γύπας που θέλει μόνο να παίζει και επειδή του έχεις ξεκαθαρίσει τι θες από εκείνον να μην θέλει

Μπορεί πάλι να μην ενδιαφέρεται

To να θες κάποιον και εκείνος να μην σε θέλει είναι φυσιολογικό δεν γίνεται να αρέσουμε σε όλους και είμαι σίγουρη πως και εσένα σου έχει τύχει να σε θέλει κάποιος και να μην ενδιαφέρεσαι εσύ.

Αν πάλι στέλνεις μηνύματα στον πρώην σου και εκείνος δεν σου απαντάει σημαίνει ή ότι προχώρησε τη ζωή του, ή θέλει να μείνει μόνος του και αυτό που κάνεις τον πιέζει ή υπάρχει και το ενδεχόμενο να προσπαθεί να σκεφτεί τη σχέση σας και τον χωρισμό σας.

Δε χρειάζεται να είσαι πάνω από ένα τηλέφωνο και να τον βομβαρδίζεις συνέχεια με μηνύματα όπως σου έγραψα και σε άλλο κείμενο αδιαφόρησε λίγο,κάντον να ζηλέψει και κάνε τη τακτική με το γραμματόσημο : όσο φτύνεις τόσο κολλάει ο άλλος!

Μην κολλάς εσύ σε κάποιον που σε ακυρώνει, ακύρωσέ τον εσύ και ίσως κάποια στιγμή γυρίσει σε σένα, αν πάλι δεν γυρίσει σημαίνει πως δεν άξιζε και πάμε για άλλα!

Τίνα Α.Μιχαηλίδου
Relationship Blogger
https://www.tinamichaelidou.gr/

Σχόλια

Ενδιαφέροντα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ενδιαφέροντα

Copyright © 2015-2016 Clevernews