Διαγωνισμοί

Κερδίστε 8 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Γιατί τώρα»!

Κερδίστε 8 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Γιατί τώρα»!

Η Θεατρική Oμάδα Ανδρομέδα παρουσιάζει την παράσταση «Γιατί Τώρα» με μαρτυρίες θυμάτων κακοποίησης που σώπασαν. Μέχρι τώρα.

…«Ξαφνικές» μεταστροφές της συμπεριφοράς του. Εσύ φταις γιατί τον έκανες να νιώθει άσχημα. Προσπαθείς να προβλέψεις τα γεγονότα για να μη θυμώσει. Ενοχές. Φόβος. Απολογείσαι ότι δεν κάνεις τίποτα σωστά και κατηγορείς τον εαυτό σου γι’ αυτό. Δεν σε σέβεται, δεν σου φέρεται σα να είστε ίσοι. Χρειάζεται να ρωτάς, να παίρνεις άδεια για το οτιδήποτε. Δεν λες τη γνώμη σου, γιατί φοβάσαι την τιμωρία. Η τιμωρία της σιωπής. Αποφεύγεις με κάθε κόστος τη σύγκρουση, είναι αβάσταχτο όταν συμβαίνει. Προσπαθείς να μην κάνεις θόρυβο, να μη σε παρατηρεί στον χώρο. Απομόνωση. Τα σημάδια. Τίποτα δεν είναι εμφανές. Και οι ερωτήσεις που κάνουν όλοι: «Γιατί δεν έφυγες»… «Γιατί το λες τώρα»…

Περισσότερα για την παράσταση δείτε εδώ.

Η ιστοσελίδα μας εξασφάλισε 4 διπλές προσκλήσεις για το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024 και 4 διπλές προσκλήσεις για την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024.

Για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό, θα πρέπει μέχρι την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου στις 23:59 να:

Κάνετε like στο fan page μας στο Facebook

Κοινοποιήσετε το σύνδεσμο του διαγωνισμού

Αφήστε ως σχόλιο το ονοματεπώνυμό σας, αν αυτό δεν είναι ευδιάκριτο από το profile σας, καθώς και ποια από τις δυο ημέρες προτιμάτε.

Προσκλήσεις θα κληρωθούν και μέσω του λογαριασμού μας στο Instagram @clevernews.gr)

Οι τυχεροί νικητές θα ανακοινωθούν το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024 στην ιστοσελίδα μας & θα παραλάβουν την πρόσκλησή τους από το ταμείο του θεάτρου.

Καλή σας επιτυχία!

Χορηγοί Επικοινωνίας: http://diagonismos.gr/, http://www.nethall.gr , kerdiseto.gr , doreandiagonismoi.gr

Σχόλια

Διαγωνισμοί

Περισσοτερα στην κατηγορια Διαγωνισμοί

Copyright © 2015-2016 Clevernews

Share via
Copy link