Βιβλίο

«Κυνηγώντας τα όνειρά μας!»

«Κυνηγώντας τα όνειρά μας!»

από τις εκδόσεις Διάπλαση

Οι εκδόσεις Διάπλαση κυκλοφορούν ένα εξαιρετικά παιδαγωγικό βιβλίο που στόχο έχει να προτρέψει τα παιδιά στο να ακολουθήσουν τα όνειρα τους και να μην τα εγκαταλείπουν με την πρώτη δυσκολία.

Επιστήμες, γράμματα και πολιτισμός έρχονται στο προσκήνιο μέσα από το θέατρο, την ποίηση, την τεχνολογία, τη φιλοσοφία, τη φυσική, την ιστορία, τα μαθηματικά, τη μουσική και τη ζωγραφική. Εξέχουσες προσωπικότητες που αναδεικνύονται μέσα από τις ιστορίες μας είναι ο Σοφοκλής, ο Όμηρος, ο Άρμστρονγκ, ο Κολόμβος, ο Αϊνστάιν, ο Κολοκοτρώνης, η Υπατία, ο Χατζιδάκις κι ο Θεόφιλος. Το παρελθόν ενώ-νεται με το παρόν. Κοινός παρονομαστής η αγάπη για τον πολιτισμό, η αγάπη για τον άνθρωπο.

Εννέα διαφορετικές προσωπικότητες, που άφησαν το στίγμα τους με το έργο τους στην ανθρωπότητα, «επικοινωνούν» με εννέα χαρισματικά παιδιά. Μια γνωριμία που γίνεται η αφορμή να ξεδιπλώσουν τα ίδια αυτά παιδιά τα δικά τους ταλέντα.

Η πέμπτη συγγραφική απόπειρα της ομάδας «ΜΙΚΡΑ ΜΟΛΥΒΙΑ», που απαρτίζεται από μαθητές και μαθήτριες δημοτικών σχολείων της Αθήνας και άλλων πόλεων, μας μιλάει για το πόσο σημαντικό είναι να κυνηγάς τα όνειρά σου και αποδεικνύει ότι όλα μπορούν να συμβούν, αρκεί να έχεις πίστη στον εαυτό σου.

Εικονογράφηση: Νέστορας Ξουρης

ISBN 978-960-567-207-2

Σελίδες 128

Σχόλια

Βιβλίο

Περισσοτερα στην κατηγορια Βιβλίο

Copyright © 2015-2016 Clevernews