Βιβλίο

«Κόκκινη ανατολή»

«Κόκκινη ανατολή»

του Πιρς Μπράουν από τις εκδόσεις Μεταίχμιο

Ο Ντάροου είναι Κόκκινος, μέλος της κατώτατης κάστας στην κωδικοποιημένη κατά χρώματα κοινωνία του μέλλοντος. Όπως και οι άλλοι Κόκκινοι, δουλεύει όλη μέρα, πιστεύοντας πως αυτός και ο λαός του κάνουν την επιφάνεια του Άρη κατοικήσιμη για τις επόμενες γενιές. Όμως ο Ντάροου και οι όμοιοί του έχουν εξαπατηθεί. Η ανθρωπότητα έχει ήδη φτάσει εδώ και γενιές στην επιφάνεια. Τεράστιες πόλεις και απέραντα πάρκα απλώνονται σ’ ολόκληρο τον πλανήτη και οι Κόκκινοι δεν είναι παρά δούλοι μιας διεφθαρμένης άρχουσας τάξης.

Όταν τα στυγνά μέλη της Χρυσής κάστας θα του στερήσουν το πολυτιμότερο πρόσωπο στη ζωή του, ο Ντάροου θα ριχτεί σ’ έναν αγώνα για την αποκάλυψη της αλήθειας και την αποκατάσταση της δικαιοσύνης, χωρίς να διστάσει μπροστά σε τίποτα προκειμένου να καταστρέψει τους εχθρούς του… ακόμα κι αν αυτό σημαίνει πως για να το κάνει θα γίνει ένας από αυτούς.

Μετάφραση: Τιτίνα Σπερελάκη

Σελίδες: 536

ISBN: 978-960-566-972-0

Ο Πιρς Μπράουν πέρασε τα παιδικά του χρόνια χτίζοντας φρούρια και στήνοντας παγίδες για τα ξαδέρφια του στα δάση έξι πολιτειών και στις ερήμους δύο. Μετά την αποφοίτησή του από το κολέγιο το 2010, κι ενώ προσπαθούσε να διακριθεί ως συγγραφέας, δούλεψε παράλληλα ως διευθυντής κοινωνικών μέσων επικοινωνίας σε μια καινοτόμο τεχνολογική εταιρεία, ως απλός εργαζόμενος στο ατελιέ της Disney στα ABC Studios και ως μαθητευόμενος στο NBC. Τώρα μένει στο Λος Άντζελες, όπου σκαρώνει ιστορίες για διαστημόπλοια, μάγους και κάθε είδους παλιά ή αλλόκοτα πράγματα. Μάθετε περισσότερα γι’ αυτόν στον ιστότοπο: www.pierce-brown.com

 

 

 

Σχόλια

Περισσοτερα στην κατηγορια Βιβλίο

Copyright © 2015-2016 Clevernews

Share via
Copy link