Βιβλίο

«Κυκλαδικό νουάρ» 

«Κυκλαδικό νουάρ» 

της Κίας Φιλιππίδου από τις εκδόσεις Βακχικόν 

Όταν η Ντίντα έρχεται αντιμέτωπη με την απιστία του συζύγου της, Άρη, διαφεύγει σε διακοπές απελπισίας. Βρίσκεται απρόσμενα στην Αντίπαρο, όπου γνωρίζει τον Ορφέα. Μεταξύ τους αναπτύσσεται αμοιβαία έλξη. 

Σε ρομαντικό τους περίπατο δέχονται δολοφονική επίθεση από έναν άγνωστο, τον οποίο η Ντίντα καταφέρνει να πυροβολήσει και να σκοτώσει με το όπλο του. Έτσι αρχίζει μια περιπετειώδης φυγή, για να γλιτώσουν από τους εντολείς του άγνωστου υποψήφιου δολοφόνου. Ζουν το ειδύλλιό τους στη μαγεία των Κυκλάδων, ενώ κρύβονται από όλους και εναγώνια προσπαθούν να σωθούν. 

Η ιστορία περιπλέκεται με την εμφάνιση περίεργων τύπων (φίλων ή εχθρών;), από τους οποίους μαθαίνουν για τρομερά γεγονότα που συνδέονται με τους διώκτες τους, καθώς η μία ανατροπή διαδέχεται την άλλη. Η απρόβλεπτη λύση και η τελική κάθαρση έρχονται από την τηλεόραση. 

Ένα καταιγιστικό μυθιστόρημα γεμάτο σασπένς, με φόντο το καλοκαιρινό κυκλαδίτικο Αιγαίο. 

Εξώφυλλο: Goami (Istockphoto.com) 

ISBN: 978-618-5733-38-4 

Σελίδες: 272 

Η Κία Φιλιππίδου γεννήθηκε στην Καστέλα του Πειραιά, τελείωσε το Αρσάκειο Ψυχικού και σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. Εργάσθηκε ως επικεφαλής του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας. Ζει στην Αθήνα με τον σύζυγό της, Χρήστο Φλώρο, και έχει μια κόρη και δύο εγγονούς. 

Τον Οκτώβριο του 2021 εκδόθηκε το μυθιστόρημά της με τίτλο Η καλοσύνη αιωρείται πάνω από δυο καρβέλια ψωμί και ένα γέρικο κουνέλι από τις εκδόσεις Θερμαϊκός. 

Σχόλια

Βιβλίο

Περισσοτερα στην κατηγορια Βιβλίο

Copyright © 2015-2016 Clevernews

Share via
Copy link