Μουσική

“Λεωφόρος Εγχόρδων”: String Demons στο Faust!

“Λεωφόρος Εγχόρδων”: String Demons στο Faust!

Μετά από ένα καλοκαίρι γεμάτο παραστάσεις και συναυλίες, oι String Demons έρχονται στο Faust για να παρουσιάσουν τη “Λεωφόρο Εγχόρδων”!

Η λεωφόρος είναι ένας μεγάλος δρόμος που ενώνει διαφορετικά σημεία μίας πόλης. Έτσι, η Λεωφόρος Εγχόρδων είναι ένας μεγάλος δρόμος που ενώνει διαφορετικά σημεία της μουσικής με ιδιαίτερο και απλό συνάμα τρόπο. Τραγούδια, ορχηστρικά, δικά τους όπως ο Άλφα (που το ερμήνευσε ο Χρήστος Θηβαίος), The Immortal, Doctor, Breathe, διασκευές τους, που έχουν αγαπηθεί αλλά και καινούργιες, σε έργα κλασικής, ροκ, παραδοσιακής μουσικής , Iron Maiden, Vivaldi, Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, πολυαγαπημένα τραγούδια Ελληνικά και ξένα με την ανατρεπτική ματιά της μπάντας.

Με όχημα τα έγχορδα , τις φωνές, τα κρουστά, οικεία μα και ολοκαίνουργια ακούσματα, μας προσκαλούν να τους ακολουθήσουμε στην μουσική τους Λεωφόρο, σε όλα ανεξαιρέτως τα “χωράφια” της μουσικής, χωρίς ταμπέλες και στεγανά, σε μία συναυλία που έχει χαρακτηριστεί ως ”ζωντανή απόλαυση των αισθήσεων”.

Οι live εμφανίσεις τους σε Ελλάδα και εξωτερικό, εκρηκτικές χωρίς να χάνουν τη μαγεία και το λυρισμό τους, ξεσηκώνουν μεγάλους και μικρούς με την ατμόσφαιρα να γίνεται τουλάχιστον διονυσιακή όταν τα δάχτυλα τους ακουμπήσουν τα έγχορδα.

Οι String Demons είναι η Λυδία και ο Κωνσταντίνος Μπουντούνης

Οργάνωση παραγωγής: Cricos

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου

Ώρα 21.30

Είσοδος: 5 ευρώ (χωρίς ποτό)

Faust, Kαλαμιώτου 11 & Αθηναϊδος 12, Αθήνα, τηλ. 210 3234095

Σχόλια

Μουσική

Περισσοτερα στην κατηγορια Μουσική

Copyright © 2015-2016 Clevernews