Εκδηλώσεις

Leon of Athens live στο προαύλιο του Μουσείου Ακρόπολης

Leon of Athens live στο προαύλιο του Μουσείου Ακρόπολης

Στις 20 Ιουνίου, το Μουσείο Ακρόπολης θα γιορτάσει τα πέμπτα του γενέθλια, στον προαύλιο χώρο του, με μία συναυλία του Leon of Athens. Ο Leon θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει μαζί με την μπάντα του τραγούδια από τους δύο προσωπικούς του δίσκους (‘Futrue’ και ‘Global’) αλλά και διασκευές γνωστών τραγουδιών από τη διεθνή δισκογραφία, σε έναν μοναδικό χώρο σε όλη την Αθήνα, με θέα τον Παρθενώνα.

Λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του δεύτερου άλμπουμ του με τίτλο “Global” άλλο ένα live έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά ξεχωριστών εμφανίσεων. Ο Leon συνεχίζει να ζει και να εργάζεται μεταξύ Αθήνας και Λονδίνου. Μετράει ήδη αρκετά live σε σκηνές του Λονδίνου και πολλές καλές κριτικές για το “Global”,μεταξύ των οποίων αυτές των New York Times, του περιοδικού Q και της εφημερίδας Guardian. Όλα αυτά αποτελούν ξεχωριστά βήματα μιας προσεκτικά δομημένης πορείας που κάνει το Leon να ξεχωρίζει και να κερδίζει το κοινό εδώ και στην Αγγλία. Από το τελευταίο του album έχουν ήδη ακουστεί από τα ραδιόφωνα τρία singles, το “Lifeline”, το ομώνυμο “Global” και το “Baby Asteroid” του οποίου μόλις ένα μήνα πριν είδαμε και το video clip σε σκηνοθεσία Γιώργου Λάνθιμου. Στη συναυλία στο Μουσείο Ακρόπολης, δίπλα σε αυτά θα ακούσουμε γνωστά τραγούδια από τον πρώτο του δίσκο, τα αγαπημένα “Children of Tomorrow”, “Someday”, “All Rise” και “Letters To My Father’’ καθώς και διασκευές τραγουδιών – ξένων και ελληνικών – τα οποία ενέπνευσαν τον Leon και τη μπάντα του.

Παίζουν οι μουσικοί:

Λέων Βερέμης: φωνή, ukulele, κιθάρα, πλήκτρα

Νεφέλη Λιούτα: φωνητικά, βιολί, πλήκτρα, κρουστά

Στέλιος Προβής: κιθάρα,κρουστά,φωνητικά

Άγγελος Αιβάζης: κιθάρα, πλήκτρα, φωνητικά

Baσίλης Παναγιωτόπουλος: τρομπόνι, κρουστά

Θεοδωρής Βρανάς: drums, programming

Κώστας Γιαννίρης: μπάσο, φωνητικά

Τον ήχο επιμελείται ο Νίκος Γκουντινάκης και τα φώτα η Μελίνα Ζερβάκη

Μουσείο Ακρόπολης, προαύλιο, 20 Ιουνίου 2014, 21.30

Είσοδος ελεύθερη

Περισσότερες πληροφορίες για το εορταστικό πρόγραμμα του Μουσείου Ακρόπολης με αφορμή τα πέμπτα του γενέθλια παρέχονται στην ιστοσελίδα www.theacropolismuseum.gr

Σχόλια

Εκδηλώσεις

Περισσοτερα στην κατηγορια Εκδηλώσεις

Copyright © 2015-2016 Clevernews

Share via
Copy link