Βιβλίο

«Μακάβριος Χορός- Το Χρονικό μιας Δυστοπίας»

«Μακάβριος Χορός- Το Χρονικό μιας Δυστοπίας»

Οι Εκδόσεις Anubis παρουσιάζουν ένα συγκλονιστικό μυθιστόρημα εναλλακτικής ιστορίας από τον πρωτοεμφανιζόμενο συγγραφέα Αλέξανδρο Ζάκκα, με πρωταγωνιστές πέντε ετερόκλητους ήρωες στα ίχνη μιας παγκόσμιας συνωμοσίας.

Μια λεπτή γραμμή χωρίζει την ουτοπία από τον εφιάλτη…

Λίγα χρόνια μετά την παγκόσμια οικονομική κρίση του 2008, ένα οικουμενικό σύστημα συναλλαγών που βασίζεται στη χρήση βιομετρικών εμφυτευμάτων φιλοδοξεί να αποκαταστήσει την πίστη των ανθρώπων στη διαφάνεια και την ισονομία. Οι πολίτες του κόσμου υποδέχονται με ενθουσιασμό τη νέα οικονομική πραγματικότητα κι όλα δείχνουν ότι η ανθρωπότητα έχει απαλλαγεί πια από τις «παιδικές ασθένειες» της διαφθοράς και της οικονομικής αυθαιρεσίας.

Όταν μια μυστηριώδης δυσλειτουργία στο δίκτυο συναλλαγών κλονίζει τα θεμέλια του συστήματος, μια σειρά από βασανιστικά ερωτήματα έρχεται στο φως. Ένας πολιτικός, τρεις δημοσιογράφοι κι ένας νομπελίστας φυσικός αναλαμβάνουν να ανακαλύψουν τι έχει συμβεί και σύντομα βρίσκονται στα ίχνη μιας συνωμοσίας χωρίς σύνορα, που απειλεί να βυθίσει τον κόσμο σ’ ένα νέο Μεσαίωνα…

Καταιγιστική δράση, φιλοσοφικές αναζητήσεις και συναρπαστικές ανατροπές συνθέτουν ένα περίτεχνο μωσαϊκό που δίνει σάρκα και οστά σ’ έναν κόσμο τόσο ίδιο αλλά και τόσο διαφορετικό από τον δικό μας…

Συγγραφέας: Αλέξανδρος Ζάκκας

ISBN: 978-960-623-457-6

Σελίδες: 520

Κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία

Ο Αλέξανδρος Ζάκκας γεννήθηκε το 1969 στην Αθήνα. Μεγάλωσε στον Πειραιά, όπου και πέρασε τα νεανικά του χρόνια. Σπούδασε Θεολογία στο ΕΚΠΑ, χωρίς να εργαστεί ποτέ ως εκπαιδευτικός. Τα τελευταία χρόνια απασχολείται στον ιδιωτικό τομέα, στο χώρο των τηλεπικοινωνιών. Με τη συγγραφή ασχολείται ενεργά από το 2012. Έχει ολοκληρώσει τέσσερα μυθιστορήματα και πολλά διηγήματα, ένα εκ των οποίων έχει εκδοθεί ως μέρος ανθολογίας, ενώ άλλα έχουν φιλοξενηθεί σε λογοτεχνικούς ιστοχώρους. Ο Μακάβριος Χορός είναι το πρώτο του μυθιστόρημα που βρίσκει λογοτεχνική στέγη.

Σχόλια

Βιβλίο

Περισσοτερα στην κατηγορια Βιβλίο

Copyright © 2015-2016 Clevernews