Κινηματογράφος

«Μάρμαντιουκ» (Marmaduke)

«Μάρμαντιουκ» (Marmaduke)

5 Ιανουαρίου στους κινηματογράφους από την Odeon

Ένας θρυλικός εκπαιδευτής σκύλων πιστεύει πως μπορεί να μεταμορφώσει τον Μάρμαντιουκ από ένα απείθαρχο, μα αξιολάτρευτο Γερμανικό Μολοσσό στον επόμενο νικητή του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Σκύλων.

Με παρουσία σε 660 εφημερίδες, 20 διαφορετικών χωρών, δυο ντουζίνες βιβλία που έχουν πουλήσει πάνω από 100 εκ. αντίτυπα παγκοσμίως, αλλά και νικητής του βραβείου National Cartoonist Society’s, ο Μάρμαντιουκ συντροφεύει τους μικρούς αναγνώστες από το 1954.

O αξιολάτρευτα σκανταλιάρης Μάρμαντιουκ είναι η επιτομή του οικόσιτου σκύλου. Έτοιμος ανα πάσα στιγμή για σκανταλιά, αλλά με βαθιά αίσθηση της αγάπης και της ευθύνης για την οικογένειά του. Έχει κερδίσει την αγάπη του κοινού, επειδή είναι πραγματικό σκυλί.

Είτε σώζει ένα αδέσποτο γατάκι, είτε παίζει με παιδιά, ή ακόμα και όταν πλησιάζει ηλικιωμένους στο πάρκο, πάντοτε κάνει τους θαυμαστές του να χαμογελάνε. Τίποτε δεν είναι μεγαλύτερο από την καρδιά του Μάρμαντιουκ, ούτε ακόμα και οι ήδη γιγαντιαίες πατούσες του!

Σκηνοθεσία: Μαρκ Ντιπέ

Σενάριο : Μπάιρον Κάβανα

Παραγωγή: Μαρκ Ντιπέ, Ντανιέλ Τσούμπα, Τίμοθι Ουέιν Πέτερνελ

Ηθοποιοί: Βασίλης Μήλιος, Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος, Τάκης Σακελλαρίου, Αφροδίτη Αντωνάκη, Λένα Μαραβέα, Στεφανία Φιλιάδη, Γιώργος Σκουφής, Σοφία Τσάκα, Άννα Σταματίου, Όθωνας Μεταξάς

Μοντάζ: Άαλαπ Ματζγκάβκαρ, Άαρον Σίλμαν

Μουσική: Νίκολας Σνιρ

Διάρκεια: 88’

Κινηματογράφος

Περισσοτερα στην κατηγορια Κινηματογράφος

Copyright © 2015-2016 Clevernews