Βιβλίο

«Marvel Action Spider-Man Vol.2: Αραχνοκυνηγητό»

«Marvel Action Spider-Man Vol.2: Αραχνοκυνηγητό»

Η περιπέτεια συνεχίζεται με το δεύτερο τόμο της graphic novel σειράς Marvel Action Spider-Man που συστήνει το μεγαλύτερο ήρωα της Marvel στη νέα γενιά από τις Εκδόσεις Anubis

O Πίτερ Πάρκερ ένωσε τις δυνάμεις του με τον Μάιλς Μοράλες και την Γκουέν Στέισι και τίποτα πλέον δε μπορεί να τους σταματήσει!

Εκτός ίσως από το διάβασμα για το σχολείο, την πρακτική στην Ντέιλι Μπιουγκλ και έναν επικίνδυνο αντίπαλο που τους παρακολουθεί από τις σκιές… τον Κρέιβεν τον Κυνηγό! Ο ένας μετά τον άλλον οι ήρωες πέφτουν στον ιστό του Κρέιβεν, ο οποίος διαλέγει και το μέρος για την τελική μάχη. Μήπως αυτό είναι το τέλος για τον Πίτερ, τον Μάιλς και την Γκουέν;

Στο «Αραχνοκυνηγητό» ο Σπάιντερ-Μαν και οι εκπληκτικοί του φίλοι θα βρεθούν απέναντι σε έναν αποφασισμένο αντίπαλο και θα πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους για να βγουν νικητές!

Σε σενάριο του Erik Burnham και εικονογράφηση του Christopher Jones, το graphic novel «Marvel Action Spider-Man: Αραχνοκυνηγητό» βρίσκεται στη λίστα με τα 100 καλύτερα παιδικά graphic novels επιστημονικής φαντασίας σύμφωνα με τη λίστα του Amazon.

Σενάριο: Erik Burnham

Εικονογράφηση: Christofer Jones

Μετάφραση: Κώστας Κυριακού

Τίτλος Πρωτοτύπου: Marvel Action Spider-Man, Vol. 2: Spider-Chase

ISBN: 978-960-623-386-9

Σελίδες: 72

Σχόλια

Βιβλίο

Περισσοτερα στην κατηγορια Βιβλίο

Copyright © 2015-2016 Clevernews