Ενδιαφέροντα

«Μάθε πώς να συνδυάσεις την Αυτογνωσία μέσα από την Υποκριτική Τέχνη»

«Μάθε πώς να συνδυάσεις την Αυτογνωσία μέσα από την Υποκριτική Τέχνη»

Το Θέατρο Αλκμήνη και ο σκηνοθέτης και συγγραφέας Αργύρης Σ. Μάρδας μας προσκαλούν στην δωρεάν ομιλία με θέμα: Μάθε πώς να συνδυάσεις την Αυτογνωσία μέσα από την Υποκριτική Τέχνη στο πλαίσιο του Προγράμματος Σεμιναρίων 2018-19 του ΘεάτρουΑλκμήνη, την Κυριακή 18 Νοεμβρίου στις 12:00 το μεσημέρι στο θέατρο Αλκμήνη με είσοδο ελεύθερη. 

Η ομιλία απευθύνεται σε όποιον ενδιαφερόμενο σε ερασιτέχνες και επαγγελματίες ηθοποιούς, performers, συγγραφείς και σεναριογράφους.

Θα μάθουμε γιατί οι μεγάλοι ηθοποιοί του θεάτρου και του κινηματογράφου εργάζονταν διαρκώς με τον εαυτό τους, το γνώθι σαυτον και τη ψυχολογία τους για να μπορέσουν να αποδώσουν καλύτερα τους ρόλους του.

Θα γνωρίσουμε πως μπορεί η Αυτογνωσία να συνδυαστεί με την υποκριτική τέχνη και τα ευεργετικά της πλεονεκτήματα. Θα γνωρίσουμε πώς μπορούμε και εμείς να εργαστούμε σωστά με τον εαυτό μας και να δούμε τις ερμηνείες μας να βελτιώνονται με τη βοήθεια της MARDA method, της νέας προσιτής υποκριτικής μεθοδολογίας που βασίζεται πάνω στην βραβευμένη μέθοδο Άμεσης Συναισθηματικής Αποφόρτισης, Expansion Method.

Θα μάθουμε για την ρεαλιστική ερμηνεία που προσφέρει η MARDA method, όπου ηθοποιός χρησιμοποιεί αβίαστα συναισθήματα χωρίς φόβο και εγκράτεια ή περιορισμούς, ακριβώς όπως θα συνέβαινε στην πραγματικότητα. Γνωρίζει την βαθιά συναισθηματικήπραγματικότητα του ήρωα και αποδίδει τον ρόλο ρεαλιστικά. Ταυτόχρονα όμως βελτιώνει και την ποιότητα της ζωής του, απελευθερώνοντας περιοριστικά τοξικά συναισθήματα και πεποιθήσεις.

Θα χαρούμε να γνωριστούμε από κοντά και να περάσουμε ένα ενημερωτικό, απελευθερωτικό και διαφορετικό κυριακάτικο πρωινό.

Για ομαδικές κρατήσεις (άνω των 6 ατόμων) παρακαλώ επικοινωνήστε με την ΡΟΗ ΑμΚΕ στο 2109841088.

Το πρόγραμμα είναι υπό την αιγίδα της ΡΟΗ ΑμΚΕ.

Εισηγητής: Αργύρης Σ. Μάρδας, Σκηνοθέτης, Συγγραφέας, δημιουργός Expansion Method.

Κυριακή 18 Νοεμβρίου

Ώρα Έναρξης: 12:00

Διάρκεια ομιλίας: 120 λεπτά

Περισσότερες πληροφορίες στο 2109841088

Είσοδος Ελεύθερη

Θέατρο Αλκμήνη, Αλκμήνης 8, Γκάζι, Κρατήσεις: ΡΟΗ ΑμΚΕ 2109841088

Σχόλια

Ενδιαφέροντα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ενδιαφέροντα

Copyright © 2015-2016 Clevernews