Ενδιαφέροντα

«Mαζί για το Λύρειο Ίδρυμα»

«Mαζί για το Λύρειο Ίδρυμα»

Μια σημαντική πρωτοβουλία των γυμναστηρίων Pilates by Mandy και της γυμνάστριας Μάντης Περσάκη είναι η διοργάνωση μιας φιλανθρωπικής εκδήλωσης για την υποστήριξη του Λύρειου Ιδρύματος στο Μάτι, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς από τις φωτιές, την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου στο Sunny Sports club στην Εκάλη στις 6μμ.

Mαζί για το Λύρειο Ίδρυμα… είναι το σύνθημα της Μάντης Περσάκη η οποία ευαίσθητη κοινωνικά υποστηρίζει δράσεις που βοηθούν συνανθρώπους της.

Τα γυμναστήρια Pilates by Mandy λοιπόν μας προσκαλούν να στηρίξουμε την αποκατάσταση του Λύρειου Ιδρύματος σε μια ζεστή εκδήλωση. Με αφορμή την εκδήλωση τα γυμναστήρια Pilates by Mandy θα κόψουν την βασιλόπιτα τους και θα προσφέρουν ζεστά και κρύα ροφήματα με τα αντίστοιχα συνοδευτικά.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι 10 ευρώ.

Ωστόσο, σε περίπτωση που κάποιος δεν μπορεί να παρευρεθεί και θέλει να συνεισφέρει σε αυτήν την προσπάθεια μας, μπορεί να συμμετέχει βάζοντας όποιο ποσό θέλει στο κουτί του Λυρείου Ιδρύματος, το οποίο θα υπάρχει σε όλες τις γραμματείες των γυμναστηρίων Pilates by Mandy, των φροντιστηρίων Κεφαλά και των εκπαιδευτηρίων Χουρδάκη.

Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στο Λύρειο Ίδρυμα

Αν θέλετε να γνωρίσετε το Λύρειο Ίδρυμα και τις δραστηριότητες του επισκεφθείτε τη σελίδα του http://www.lyreioidryma.gr/

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου στις 18.00 μ.μ.

Sunny Sports club (Pilates by Mandy), Καστρίτσας 61. Ν.Ερυθραία, 2109018969

Σχόλια

Ενδιαφέροντα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ενδιαφέροντα

Copyright © 2015-2016 Clevernews