Μουσική

«Με τα μάτια μου»

«Με τα μάτια μου»

Η Περιφέρεια Αττικής παρουσιάζει με δύο συναυλίες την Όλγα Βενέτη ,την ερμηνεύτρια με την αισθαντική φωνή και την αξεπέραστη ερμηνευτική δεινότητα την Κυριακή 29 Αυγούστου στο Δημοτικό Αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» και την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου στο Ανοιχτό Θέατρο Διονύσου.

Η αισθαντική φωνή της Όλγας Βενέτη αποκτά άλλη διάσταση, ερμηνεύοντας εμβληματικούς ξένους και έλληνες συνθέτες όπως Σουγιούλ ,Γιαννίδη, Μουζάκη αλλά και Σπανό, Χατζηνάσιο, Νικολόπουλο και Κραουνάκη.

Κομμάτια που έχουμε αγαπήσει, τραγουδήσει και που έχουν συνοδεύσει τις πιο ωραίες στιγμές της ζωής μας από σπουδαίους ερμηνευτές και ερμηνεύτριες παγκόσμιου βεληνεκούς όπως Edith Piaf, Dalida, Charles Aznavour κ.α.

Ανάμεσα σ΄αυτές τις ανυπέρβλητες μελωδίες θα ακουστεί το τραγούδι «Θα είμαι μαζί σου» του Χρήστου Νικολόπουλου, μια χρυσή συνεργασία της Όλγα Βενέτη με το συνθέτη των μεγάλων και αξεπέραστων επιτυχιών σε στίχους Χρήστου Προμοίρα.

Παίζουν οι μουσικοί: Βενιαμίν Χατζηκουμπάρογλου στο πιάνο, Διονύσης Αγαλιανός στην τρομπέτα, Βαγγέλης Ζωγράφος στο μπάσο και Παναγιώτης Κολιαβασίλης(ντραμς).

Ένα μοναδικό μουσικό πρόγραμμα με την Όλγα Βενέτη που θα κάνει τις δυο έναστρες καλοκαιρινές βραδιές ακόμα πιο φωτεινές και ξεχωριστές.

Κυριακή 29 Αυγούστου στις 21:00

Δημοτικό Αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης», Δήμος Αχαρνών

Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου στις 21:00

Ανοιχτό Θέατρο Διονύσου, Λεωφόρος Διονύσου-Παλαιός Σταθμός Τρένου, Φεστιβάλ «Διονύσια 2021»

Οι θεατές μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια εισόδου από το dionysiafest.gr

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ

Σχόλια

Μουσική

Περισσοτερα στην κατηγορια Μουσική

Copyright © 2015-2016 Clevernews

Share via
Copy link