Βιβλίο

«Μια Στάλα Μίσος»

«Μια Στάλα Μίσος»

του Joe Abercrombie από τις Εκδόσεις Anubis

Πόλεμος. Πολιτική. Επανάσταση. Η Εποχή της Παραφροσύνης έχει έρθει…

Οι καμινάδες της βιομηχανίας υψώνονται πάνω από την Άντουα και ο κόσμος κοχλάζει από νέες ευκαιρίες. Αλλά οι παλιές κακίες είναι ακόμη βαθιά ριζωμένες.

Στα αιματοβαμμένα σύνορα της Άνγκλαντ, ο Λίο νταν Μπροκ παλεύει να κερδίσει δόξα στο πεδίο της μάχης ενάντια στους επιδρομείς του Στάουερ Σούρουπου. Ελπίζει σε βοήθεια από το Στέμμα. Αλλά ο γιος του βασιλιά Τζέζαλ, o άβουλος Πρίγκιπας Όρσο, είναι ένας άντρας που ειδικεύεται στις απογοητεύσεις.

Η Σαβίν νταν Γκλόκτα -κοσμική κυρία, επενδύτρια και κόρη του άντρα που όλη η Ένωση τρέμει- σχεδιάζει να σκαρφαλώσει στην κορυφή των σκουπιδιών της κοινωνίας με κάθε κόστος. Αλλά οι φτωχογειτονιές βράζουν από μια οργή που όλα τα χρήματα του κόσμου δεν μπορούν να ελέγξουν.

Η εποχή των μηχανών ανατέλλει, αλλά η εποχή της μαγείας αρνείται να πεθάνει. Με τη βοήθεια της τρελής χωριάτισσας Ίσερν-ι-Φάιλ, η Ρίκε παλεύει να ελέγξει την ευλογία, ή την κατάρα, του Μακρινού Βλέμματος. Προς το παρόν, ρίχνει φευγαλέες ματιές στο μέλλον. Όσο, όμως, το χέρι του Πρώτου των Μάγων κινεί τα νήματα, το μέλλον δε θα αλλάξει τόσο εύκολα…

Συγγραφέας: Joe Abercrombie

Μετάφραση: Δήμητρα Αγγελάκη

Σειρά: Η Εποχή της Παραφροσύνης, Βιβλίο 1

Πρωτότυπος τίτλος: A Little Hatred

ISBN: 978-960-623-322-7

Αριθμός Σελίδων: 672

Κυκλοφορεί σε όλα τα βιβλιοπωλεία

Από τις Εκδόσεις Anubis κυκλοφορούν τα παρακάτω μυθιστορήματα του Joe Abercrombie:

Τριλογία «Ο Πρώτος Νόμος» σε μετάφραση Δημήτρη Τρίττη

Βιβλίο 1, «Το Κάλεσμα του Ξίφους»

Βιβλίο 2, «Πριν την Αγχόνη»

Βιβλίο 3, «Το Τελευταίο Επιχείρημα»

Σχόλια

Βιβλίο

Περισσοτερα στην κατηγορια Βιβλίο

Copyright © 2015-2016 Clevernews