Μουσική

Μουσική Γέφυρα Αγάπης  με τη Ντόρα Μπακοπούλου 

Μουσική Γέφυρα Αγάπης  με τη Ντόρα Μπακοπούλου 

Η διεθνούς φήμης πιανίστα Ντόρα Μπακοπούλου συμπράττει με εκλεκτούς φίλους καλλιτέχνες παρουσιάζοντας ένα μοναδικό πρόγραμμα αφιερωμένο στη διαχρονική αξία της μελωδίας, σε μία και μόνο συναυλία, στις 26 Μαΐου, για τη στήριξη της Μονάδας Ανακουφιστικής Φροντίδας «ΓΑΛΙΛΑΙΑ». Συμμετέχουν: 

Ντόρα Μπακοπούλου, πιάνο 

Νίκος Μάνδυλας, βιολί 

Κρυσταλία Γαϊτάνου, βιόλα 

Χριστόφορος Μιρόσνικοβ, τσέλο 

Την Παρασκευή 26 Μαΐου στις 7:30 το βράδυ, στον υψηλής αισθητικής χώρο του Αμφιθεάτρου του Ιδρύματος Β&Ε Γουλανδρή στην καρδιά της Αθήνας, η μουσική γίνεται γέφυρα αγάπης. 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 

J.S.BACH: Sarabande – για σόλο τσέλο 

J. MASSENET: Meditation – για βιολί και πιάνο 

F. SCHUBERT: Du bist die ruh – για βιόλα και πιάνο 

J. BRAHMS: Lied – για τσέλο και πιάνο 

F. CHOPIN: Valse για σόλο πιάνο, σε λα ύφεση μείζονα op posthume 69 no 1 

J. BRAHMS: Wie melodien zieht es mir! Quartet opus 25 σε σoλ ελάσσονα 

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τη στήριξη της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ». 

H «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» είναι μια Πρότυπη Μονάδα Ανακουφιστικής Φροντίδας, η μοναδική στη χώρα μας που προσφέρει δωρεάν ολοκληρωμένες υπηρεσίες Ανακουφιστικής Φροντίδας σε ασθενείς με καρκίνο και ασθενείς με νόσο του κινητικού νευρώνα (ALS), μέσω εξειδικευμένης διεπιστημονικής προσέγγισης. 

Υποστηρίζοντας τους ασθενείς και τις οικογένειές τους σε όλη τη διάρκεια της νόσου αγκαλιάζει ολιστικά τις συνέπειές της (σωματικές, ψυχοκοινωνικές, πνευματικές), βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής και δίνοντας αξία σε κάθε της στιγμή. Οι υπηρεσίες της προσφέρονται από 37 ειδικά εκπαιδευμένους λειτουργούς υγείας και περισσότερους από 100 εκπαιδευμένους εθελοντές. 

Έχοντας ως πυξίδα τον άνθρωπο που πάσχει, ανεξαρτήτως εθνικότητας, θρησκευτικών πεποιθήσεων και οικονομικής ή ασφαλιστικής κατάστασης, η «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» προσφέρει έργο, από την ίδρυσή της το 2010, με όραμα να αποτελέσει, και στην Ελλάδα, η Ανακουφιστική Φροντίδα αναφαίρετο δικαίωμα όσων τη χρειάζονται. 

H «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» το 2022, φρόντισε 782 ασθενείς & φροντιστές προσφέροντας, μεταξύ άλλων, 1.864 ημέρες φροντίδας στον ξενώνα της και 5.513 επισκέψεις σε ασθενείς. 

Μη Κερδοσκοπικό Ίδρυμα Ανακουφιστικής Φροντίδας 

Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Β&Ε Γουλανδρή 

Σχόλια

Μουσική

Περισσοτερα στην κατηγορια Μουσική

 • “Somewhere Over The Rainbow” 

  Ο τραγουδοποιός Σπύρος Παρασκευάκος παρέα με τον Δημήτρη Παγώνη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Athens Pride παρουσιάζουν...

 • «Πάντα χωριστά»  

  Πρώτο live μετά από καιρό για την ερμηνεύτρια Νίκη Κοπίτα. Με ένα ολοκαίνουριο τραγούδι που μόλις κυκλοφόρησε,...

 • «Θαλασσάκι μου…»  

  Ο Γιώργος Νταλάρας έρχεται με μια μεγάλη παραγωγή το Σάββατο 17 Ιουνίου στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη...

 • The Waterboys στο Ηρώδειο! 

  «Τη στιγμή που πρέπει, εκεί που επιβάλλεται…»  Big Music! Big Event! Big Emotions!  Μια διονυσιακή εμπειρία!  Οι Waterboys έχουν...

Copyright © 2015-2016 Clevernews

Share via
Copy link