Βιβλίο

Νέο μυθιστόρημα-έκπληξη του Ken Follett το Νοέμβριο του 2021!

Νέο μυθιστόρημα-έκπληξη του Ken Follett το Νοέμβριο του 2021!

Με μεγάλη χαρά οι Εκδόσεις BELL ανακοινώνουν την έκδοση ενός βιβλίου-έκπληξη από τον σπουδαίο συγγραφέα των μεγάλων bestseller, Ken Follett. Στόχος, η ταυτόχρονη έκδοση του βιβλίου με τις εκδόσεις της Αμερικής, της Μ. Βρετανίας και άλλων χωρών, στις 9 Νοεμβρίου.

Αυτή τη στιγμή, το μόνο στοιχείο που έχει ανακοινωθεί είναι ο τίτλος του νέου μυθιστορήματος, NEVER, δηλαδή «Ποτέ», και το γεγονός ότι ΔΕΝ πρόκειται για ιστορικό μυθιστόρημα. Τι είναι; Είναι σίγουρα κάτι περισσότερο από ένα απλό θρίλερ και θα μπορούσε, ίσως, να χαρακτηριστεί ως μια συναρπαστική, γεμάτη δράση ιστορία, που διαδραματίζεται στο σήμερα και… σε ολόκληρο τον κόσμο. Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται τον Απρίλιο.

Ο ίδιος ο Ken Follett δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος και νιώθω κολακευμένος που οι εκδότες μου είναι τόσο ενθουσιασμένοι με το NEVER, που βιάζονται να το εκδώσουν άμεσα».

Από τις Εκδόσεις BELL κυκλοφορούν τα βιβλία του: Και Εγένετο Εσπέρα και Εγένετο Πρωί, Ο Χειμώνας του Κόσμου, Ένας Στύλος Φωτιάς, Ένας Κόσμος χωρίς Τέλος, Η Πτώση των Γιγάντων, Η Πύλη της Αιωνιότητας, Οι Στυλοβάτες της Γης (8η έκδοση).

Ο Κεν Φόλετ γεννήθηκε στο Κάρντιφ της Ουαλίας. Σπούδασε φιλοσοφία στο Λονδίνο και εργάστηκε ως ρεπόρτερ, πριν ασχοληθεί αποκλειστικά με τη συγγραφή. Από το 1978, οπότε καταξιώθηκε με το Μάτι της Βελόνας, έχει γράψει 36 βιβλία, που έχουν μεταφραστεί σε 33 γλώσσες και κυκλοφορούν σε πάνω από 80 χώρες, με πωλήσεις που ξεπερνούν συνολικά τα εκατόν εβδομήντα εκατομμύρια αντίτυπα, ενώ πολλά από αυτά μεταφέρθηκαν στον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Έχει γράψει επίσης παιδικά βιβλία και σενάρια. Το 1989 εξέδωσε τους Στυλοβάτες της Γης, το μυθιστόρημα που αποτέλεσε ορόσημο στην καριέρα του. Το βιβλίο αυτό –το πρώτο που διαδραματίζεται στο Κίνγκσμπριτζ– έγινε παγκόσμιο μπεστ σέλερ και είναι κατά γενική ομολογία το δημοφιλέστερο έργο του, με πωλήσεις που ξεπερνούν τα είκοσι έξι εκατομμύρια αντίτυπα. Δεκαοχτώ χρόνια μετά ακολούθησε η συνέχειά του, το Ένας Κόσμος Χωρίς Τέλος. Σε μια on-line ψηφοφορία που διεξήγαγαν οι Τάιμς του Λονδίνου τον Οκτώβριο του 2009 για τα 60 πιο δημοφιλή μυθιστορήματα των εξήντα τελευταίων ετών, οι Στυλοβάτες της Γης κατέκτησαν τη 2η θέση, μετά το Όταν Σκοτώνουν τα Κοτσύφια, ενώ το Ένας Κόσμος Χωρίς Τέλος την 23η. Με το Ένας Στύλος Φωτιάς ο Κεν Φόλετ επιστρέφει για τρίτη φορά στο Κίνγκσμπριτζ, προσφέροντας στο αναγνωστικό κοινό ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα που εκτοξεύθηκε στη #1 θέση των πωλήσεων σε πολλές χώρες, όπως οι ΗΠΑ, η Μ. Βρετανία, η Γερμανία, η Ισπανία κ.ά. Τώρα, ο σπουδαίος βρετανός συγγραφέας επιστρέφει για τέταρτη φορά στο Κίνγκσμπριτζ με το καθηλωτικό Καὶ ἐγένετο ἑσπέρα καὶ ἐγένετο πρωί, το προοίμιο των Στυλοβατών της Γης, και μας οδηγεί σε ένα συναρπαστικό ταξίδι στο παρελθόν, που τελειώνει εκεί που αρχίζει το αριστούργημά του.

Επίσημη ιστοσελίδα: Ken Follett (ken-follett.com)

Σχόλια

Βιβλίο

Περισσοτερα στην κατηγορια Βιβλίο

 • «Ο Επόμενος Στόχος»

  Οι Εκδόσεις Anubis παρουσιάζουν τη συνέχεια του συναρπαστικού κατασκοπευτικού θρίλερ «Ο Γκρίζος Άνθρωπος» από τον best selling...

 • «Σκόνη»

  Οι Εκδόσεις Anubis παρουσιάζουν τη θριαμβευτική κατάληξη της τριλογίας ΕΦ Wool του Hugh Howey που σύντομα θα...

 • «Πίσω από τον ήχο του νερού»

  της Γεωργίας Τάτση από τις εκδόσεις Βακχικόν Ένας εξηντάχρονος επιστρέφει στον γενέθλιο τόπο για να πουλήσει το...

 • «Dragonlance Legends»

  H τριλογία που ξεπέρασε τις 7.000 πωλήσεις στην Ελλάδα επιστρέφει στην πιο επίκαιρη μορφή της Το ταξίδι...

Copyright © 2015-2016 Clevernews