Μουσική

«Νότες, κέφι και τραγούδι!»

«Νότες, κέφι και τραγούδι!»

την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου στη Galerie Δημιουργών

Ο Γιώργος Παπαμιχαήλ και η μουσική του παρέα, σας παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα γεμάτο από αντιπροσωπευτικά κομμάτια του ελληνικού τραγουδιού σε όλες του τις μορφές από λαϊκό έως έντεχνο.

Σας προσκαλούμε στις 17 Δεκεμβρίου το βράδυ στην «galerie δημιουργών» να διασκεδάσετε και να τραγουδήσουμε όλοι μαζί μουσικές που έμειναν στη μνήμη μας από παλαιότερες εποχές και άλλες πρόσφατες.

Το πρόγραμμα θα σας κρατήσει ζωντανούς για 2 ώρες, θα σας γεμίσει αναμνήσεις, εικόνες και χαρά εναλλάσσοντας συνεχώς τους ρυθμούς και την ένταση και θα σας δώσει το έναυσμα να συμμετέχετε κι εσείς σε ένα συνεχές μουσικό κρεσέντο που θα σας μείνει αξέχαστο τραγουδώντας μαζί μας ό,τι καλύτερο υπάρχει στο ελληνικό τραγούδι.

Ο Γιώργος Παπαμιχαήλ στην κιθάρα και στο τραγούδι, συνοδευόμενος από τον εξαιρετικό και επιβλητικό Μιχάλη Σωτηράκη στο μπουζούκι και στην κιθάρα, τον ανεξάντλητο Σωτήρη Καρκανιά στο πιάνο, τον πολλά υποσχόμενο Γιώργο Μυλωνά στο μπουζούκι και με προσκεκλημένες την καταξιωμένη ερμηνεύτρια Άννα Κατσούλη, και την ταλαντούχα Έλλη Ναυπλιώτη σας περιμένουν να γίνουν ένα μαζί σας και σας υπόσχονται πολλές μουσικές εκπλήξεις.

Στο περιθώριο της βραδιάς ο Γιώργος Παπαμιχαήλ θα σας παρουσιάσει μέρος από τις καινούργιες του δημιουργίες!

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου

Τιμή εισιτηρίου: γενική είσοδος 10 ευρώ, φοιτητικό-μαθητικό 6 ευρώ

Galerie Δημιουργών, Χελιδονούς 28, Κηφισιά, τηλ. 210 6251732

(Σημ: Θα τηρηθούν όλοι οι κανόνες υγειονομικού πρωτοκόλλου)

Σχόλια

Μουσική

Περισσοτερα στην κατηγορια Μουσική

Copyright © 2015-2016 Clevernews