Εκδηλώσεις

NYE Extravaganza Party στο Ωδείο Αθηνών!

NYE Extravaganza Party στο Ωδείο Αθηνών!

To Σπίτι Μπαρ υποδέχεται το 2019 και με μεγάλη χαρά σας προσκαλεί στο μεγαλύτερο Πρωτοχρονιάτικο πάρτι της πόλης, σε έναν από τους πιο εμβληματικούς και ομορφότερους χώρους στο κέντρο της πόλης, το Ωδείο Αθηνών. Για μία και μόνο νύχτα το Σπίτι θα μεταφέρει την ξεχωριστή του ατμόσφαιρα και τα ιδιαίτερα ποτά του, στον πολυχώρο Ω2 του Ωδείου Αθηνών, 1.800τμ, μεταμορφώνοντας τον στο μεγαλύτερο Dance Floor της Αθήνας, με Open Bar, τους καλύτερους djs της πόλης να μας οδηγούν σε ένα μουσικό εορταστικό ταξίδι σε Disco, Funky & House Music ρυθμούς μέχρι εξαιρετικά groovy και sexy ηλεκτρονική χορευτική μουσική και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Ένας εμβληματικός χώρος , οκτώ DJS σε back 2 back αναμετρήσεις, εκπληκτικό sound system πολλές εκπλήξεις και φυσικά Open Bar!

Το μεγαλύτερο Πρωτοχρονιάτικο Πάρτι της πόλης θα είναι στο Ωδείο Αθηνών!

31.12.2018

Πολυχώρος Ω2, Ωδείο Αθηνών (είσοδος από το περιστύλιο)

Doors Open: 23.00

Οι πόρτες ανοίγουν στις 23.00 για όσους θέλουν να υποδεχτούν το νέο έτος μαζί μας με ένα ποτήρι σαμπάνια και φυσικά με όρεξη για την καλύτερη δυνατή έναρξη του 2019!

Djs’ (b2b sets)

Theo Grooves & Tonny Lasar

Bengoa & Nikolas Gale

Chevy & Blu Lagoon

Mr Enarto & Ήχος Ανοχής

Το Ωδείο Αθηνών: ένα εμβληματικό κτίριο πολιτισμού στο κέντρο της Αθήνας!

Το Ωδείον Αθηνών ιδρυθηκε το 1871 και είναι το παλιότερο μουσικοθεατρικό εκπαιδευτικό ίδρυμα της νεώτερης Ελλάδας. Στον σχεδόν ενάμιση αιώνα λειτουργίας του, στο Ωδείο Αθηνών σπούδασαν ή δίδαξαν μουσικές προσωπικότητες διεθνούς εμβέλειας.

Το Ωδείον Αθηνών, μία από τις κορυφαίες εκφράσεις του ριζοσπαστικά μοντέρνου πνεύματος του Bauhaus, στεγάζεται στο εμβληματικό κτίριο του αρχιτέκτονα-καθηγητή Iωάννη Δεσποτόπουλου, που υπήρξε μαθητής του Walter Gropius στη Bαϊμάρη. Το κτίριο δημιουργήθηκε έπειτα από πανελλήνιο διαγωνισμό του 1959 και μελετήθηκε από τον σπουδαίο αρχιτέκτονα για 27 χρόνια, από το 1959 ως το 1986, με την κατασκευή του να ξεκινάει ωστόσο το 1972. Ο Πολυχώρος εκδηλώσεων Ω2, που παρέμενε ημιτελής από την δημιουργία του κτιρίου, ανακαινίσθηκε το 2015, με απόλυτο σεβασμό στις προθέσεις του αρχιτέκτονα Ιωάννη Δεσποτόπουλου. Βρίσκεται στο πρώτο υπόγειο του κτιρίου και επεκτείνεται σε ένα εξαιρετικό αίθριο. Στον Ω2 έχουν ήδη πραγματοποιηθεί μια σειρά διαφορετικών εκδηλώσεων όπως η documenta 14, η Art Athina 2018, το φεστιβάλ Aqua Jazz του Φεστιβάλ Αθηνών, καθώς και εταιρικές εκδηλώσεις όπως του οίκου Hermes, της Porsche Hellas, το Christmas Meet Market, το Athens Tattoo Expo, το αφιέρωμα στον Manolo Blahnik, παρουσιάσεις μόδας όπως του Athens Xclusive Designer’s Week, κ.ά. Διαθέτει πρόσβαση για ΑΜΕΑ.

Εισιτήρια

*Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται απεριόριστη κατανάλωση – Open Bar:

Presale 35 ευρώ 18/12 – 31/12

Bulk Tickets: Για αγορά 10 εισιτηρίων (35 ευρώ) κερδίζετε extra 2 εισιτήρια / Για αγορά 15 εισιτηρίων (35 ευρώ) κερδίζετε extra 3 εισιτήρια / Για αγορά 20 εισιτηρίων (35 ευρώ) κερδίζετε extra 4 εισιτήρια.

Σπίτι Μπαρ, Ανδρέα Παπανδρέου 9, Χαλάνδρι, τηλ. 2106833677

Σχόλια

Εκδηλώσεις

Περισσοτερα στην κατηγορια Εκδηλώσεις

Copyright © 2015-2016 Clevernews