Βιβλίο

«Ο Αιώνιος Πόλεμος»

«Ο Αιώνιος Πόλεμος»

του Joe Haldeman από τις εκδόσεις Anubis

Ο Γουίλιαμ Μαντέλα είναι ένας απρόθυμος ήρωας στον πρώτο διαστρικό πόλεμο της ανθρωπότητας. Μέλος μιας επίλεκτης μονάδας στρατιωτών με IQ πάνω από 150, που είναι εκπαιδευμένοι σε νέες, πανίσχυρες τεχνολογίες, θα διασχίσει έτη φωτός για να αντικρούσει στο δικό τους έδαφος τους εξωγήινους Ταυριανούς, έναν εχθρό μυστηριώδη και ακατανίκητο. Ο ίδιος και οι συμπολεμιστές του θα βάλουν τα δυνατά τους για να εκπληρώσουν το καθήκον τους και να γυρίσουν ζωντανοί στην πατρίδα παρά τις τρομερές αντιξοοότητες.

Όμως η επιστροφή στη Γη ίσως αποδειχθεί ένα έργο ακόμη δυσκολότερο… Λόγω της διαστολής του χρόνου κατά τη διάρκεια των διαστρικών ταξιδιών, κάθε φορά που οι στρατιώτες επιστρέφουν έχουν περάσει χρόνια ή και αιώνες στη Γη, και ο Μαντέλα βρίσκεται να μάχεται για μία πατρίδα που δεν έχει πλέον τίποτα το γνώριμο…

Εμπνευσμένος από τις προσωπικές εμπειρίες του Joe Haldeman στον πόλεμο του Βιετνάμ, «Ο Αιώνιος Πόλεμος» αποτελεί ένα κορυφαίο διαχρονικό και αντιπολεμικό έπος, τιμημένο με τα βραβεία Hugo, Nebula και Locus.

Ένα πολυβραβευμένο διαστημικό μυθιστόρημα που έχει καθιερωθεί ως ένα από τα πλέον κλασικά έργα επιστημονικής φαντασίας στην αυθεντική και πλήρη έκδοση του.

Μετάφραση: Βασίλης Αθανασιάδης

Κατηγορία: Επιστημονική Φαντασία

ISBN: 978-960-623-273-2

Σελίδες: 336

Κυκλοφορεί σε όλα τα βιβλιοπωλεία

Σχόλια

Βιβλίο

Περισσοτερα στην κατηγορια Βιβλίο

Copyright © 2015-2016 Clevernews