Μουσική

Ο Alexandre Desplat στο Ηρώδειο! 

Ο Alexandre Desplat στο Ηρώδειο! 

Ο πολυβραβευμένος ελληνικής καταγωγής συνθέτης Alexandre Desplat στην Αθήνα για μια και μοναδική συναυλία 

Δύο βραβεία Όσκαρ, τρία Σεζάρ, τρία BAFTA, δύο Χρυσές Σφαίρες και δύο Γκράμι (και αντίστοιχα δεκάδες υποψηφιότητες) είναι μέχρι στιγμής η εντυπωσιακή επίσημη αποτίμηση του έργου του. 

Ο Αλεξάντρ Ντεσπλά, ένας από τους σημαντικότερους σύγχρονους συνθέτες κινηματογραφικής μουσικής, γεννήθηκε στο Παρίσι το 1961 από Γάλλο πατέρα και Ελληνίδα μητέρα και η ενασχόλησή του με τη μουσική άρχισε από πολύ μικρή ηλικία. 

Από τα τέλη της δεκαετίας του 1990 έως σήμεραέχει συνδέσει το όνομά του με τα σάουντρακ ταινιών του αμερικανικού και ευρωπαϊκού κινηματογράφου που έχουν κάνει τεράστια επιτυχία(Ο Χάρι Πότερ και οι κλήροι του θανάτου, Ξενοδοχείο Grand Budapest, Η μορφή του νερού, Η απίστευτη ιστορία του Μπέντζαμιν Μπάτον, The Twilight Saga: Νέα Σελήνη, Επιχείρηση: Argo, Zero Dark Thirty, Η βασίλισσα, Μικρές κυρίες, Ο λόγος του βασιλιά, και Το παιχνίδι της μίμησης, μεταξύ πολλών άλλων). 

Ο παγκοσμίου φήμης συνθέτης θα διευθύνει την Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ σε μια συναυλία που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 Ιουλίου 2023, στο Ηρώδειο και θα περιλαμβάνει τις σημαντικότερες συνθέσεις του για τον κινηματογράφο. 

Με τη συμμετοχή της Εθνικής Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ 

Σάββατο 1 Ιουλίου 2023 

Ώρα έναρξης: 21:00 

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΑΝΑ ΖΩΝΗ 

Άνω διάζωμα: 

Ζ’ ζώνη: 30€ 

ΣΤ’ ζώνη: 40€ 

Ε’ ζώνη: 50€ 

Δ’ ζώνη: 60€ 

Κάτω διάζωμα: 

Γ’ ζώνη: 70€ 

Β’ ζώνη: 80€ 

Α’ ζώνη: 90€ 

Διακεκριμένη ζώνη: 100€ 

ΑΜΕΑ: 30€ 

Οι μεταπωλητές των εισιτηρίων χρεώνουν έξοδα διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιό τους. 

Ωδείο Ηρώδου Αττικού 

Μουσική

Περισσοτερα στην κατηγορια Μουσική

Copyright © 2015-2016 Clevernews