Μουσική

Ο Χρήστος Κούρτογλου στο Caja De Musica!

Ο Χρήστος Κούρτογλου στο Caja De Musica!

Ο νέος τραγουδοποιός Χρήστος Κούρτογλου εμφανίζεται ζωντανά στη σκηνή του Caja De Musica, την Κυριακή 19 Μαρτίου.

Παρουσιάζει τις τελευταίες του κυκλοφορίες (Οι Τ(ρ)όποι Του Κόσμου, Λαβύρινθοι, Όλο Τρέχω κ.α) αλλά και επιλογές από την παγκόσμια ποπ και μουσικοθεατρική σκηνή.

Μουσικά κομμάτια με έντονο δράμα, γέλιο και άμεσες ιστορίες ενώνονται μαζί σε μια προσπάθεια να τον γνωρίσουμε καλύτερα δημιουργώντας ένα προσωπικό και τολμηρό κολάζ ήχων και συναισθημάτων.

Στη σκηνή μαζί του οι μουσικοί Χρυσόστομος Κεπελής (κιθάρα), Γιώργος Λαμπαδής (μπάσο), Βασίλης Βαλαβάνης (πλήκτρα) και Γιώργος Παυλής (ντραμς).

Photographer: Μαρία Σαλταούρα

Photographer Assistant: Μαριάντζελα Χατζηδιάκου

Styling: Νότης Σακουλάς

Styling Assistant: Βίκυ Σιλιβάνη

MUAH: Ίριδα Άνκα Σταμούλη

Σχεδιασμός Αφίσας: Χρήστος Κούρτογλου

Ο Χρήστος Κούρτογλου είναι ένας νέος ποπ-έντεχνος μουσικός/συνθέτης και ηθοποιός που μεγάλωσε στη Βέροια και έχει πλέον ως βάση του την Αθήνα. Έχει σπουδάσει τραγούδι στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών Βέροιας και υποκριτική στην Ανώτερη Δραματική Σχολή “Πράξη Επτά”. Παίζει κιθάρα, πιάνο και γιουκαλίλι ενώ παράλληλα πειραματίζεται με “εναλλακτικούς” και ηλεκτρονικούς ήχους. Από πολύ μικρή ηλικία θυμάται να κλείνεται στο δωμάτιο του και με μια ηλεκτρική κιθάρα – παιχνίδι και έναν μαρκαδόρο για μικρόφωνο να δίνει συναυλίες στο πολυπληθές κοινό του. Σήμερα στα 24 του χρόνια το όνειρο αυτό σπάει την πόρτα του δωματίου του και ξεχύνεται στους δρόμου.

Κυριακή 19 Μαρτίου

Ώρα Έναρξης: 21:00

Εισιτήριο: 10€

Caja De Musica, Σινώπης 27 & Μιχαλακοπούλου, Αθήνα, τηλ. 6944610061

Σχόλια

Μουσική

Περισσοτερα στην κατηγορια Μουσική

Copyright © 2015-2016 Clevernews

Share via
Copy link