Μουσική

Ο Χρίστος Μοδέστου στο ProjectR!

Ο Χρίστος Μοδέστου στο ProjectR!

Ο Χρίστος Μοδέστου με την σταθερή του συνεργάτιδα Μαρία Τύμπα, παρουσιάζει ένα μουσικό αφιέρωμα στους μεγάλους Έλληνες συνθέτες και τραγουδοποιούς, το Σάββατο 22 Οκτωβρίου στο καλλιτεχνικό στέκι ProjectR στην Καλλιθέα! Το όνομα της παράστασης αυτής είναι “Έλα μαζί μου”, τίτλος του ομώνυμου τραγουδιού του Χρίστου Μοδέστου που κυκλοφόρησε λίγους μήνες πριν.

Ένα αφιέρωμα που ξεκινά από τον Μάνο Χατζιδάκι και μνημονεύει όλους αυτούς τους Έλληνες συνθέτες που έγραψαν τη δική τους ιστορία στο Ελληνικό τραγούδι, όπως οι Μίκης Θεοδωράκης, Μάνος Λοΐζος, Σταύρος Ξαρχάκος, Θάνος Μικρούτσικος, Μάριος Τόκας αλλά και με αναφορές στο ρεμπέτικο και στην παράδοση μας.

Ο Χρίστος Μοδέστου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λεμεσό της Κύπρου. Πτυχιούχος του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών και του ΑΙΑ (Audio Institute of America), συμμετείχε σε διακεκριμένες χορωδίες Δυτικής και Βυζαντινής Μουσικής.

Ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι από το 2004 πραγματοποιώντας πολλές εμφανίσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Το 2013 δημιούργησε το μουσικό ντουέτο “Ίμερος” με την πιανίστα Μαρία Τύμπα, διοργανώνοντας αφιερώματα σε Έλληνες συνθέτες και ποιητές γράφοντας παράλληλα μουσική για θέατρο. Τον Απρίλιο του 2022 συστήνεται στο κοινό ερμηνεύοντας το τραγούδι «Έλα μαζί μου» ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι με τίτλο «Στην όχθη».

Στο πιάνο η Μαρία Τύμπα

Σάββατο 22 Οκτωβρίου

Ώρα έναρξης: 21.00

Είσοδος: 6 ευρώ

ProjectR cafe-bar-stage, Αλεξάνδρου Πάντου 10 και Λαγουμιτζή 32, Καλλιθέα, τηλ.: 2111110055

Σχόλια

Μουσική

Περισσοτερα στην κατηγορια Μουσική

Copyright © 2015-2016 Clevernews