Βιβλίο

«Ο Επόμενος Στόχος»

«Ο Επόμενος Στόχος»

Οι Εκδόσεις Anubis παρουσιάζουν τη συνέχεια του συναρπαστικού κατασκοπευτικού θρίλερ «Ο Γκρίζος Άνθρωπος» από τον best selling συγγραφέα Mark Greaney, στο οποίο βασίστηκε η πιο ακριβή κινηματογραφική ταινία του Netflix, «The Gray Man».

Η δουλειά γίνεται προσωπική στο δεύτερο βιβλίο της σειράς «Gray Man» από τον best selling συγγραφέα Mark Greaney!

Πριν από τέσσερα χρόνια, ο επαγγελματίας δολοφόνος Κορτ Τζέντρι προδόθηκε από τους χειριστές του στη CIA. Για να επιβιώσει, έπρεπε να σκοτώσει τους παλιούς του συμπολεμιστές. Τώρα, ως δολοφόνος με το κωδικό όνομα Γκρίζος Άνθρωπος, είναι ο καλύτερος επαγγελματίας δολοφόνος της αγοράς. Αλλά όταν ένας παλιός σύντροφός του -που ο Κορτ νόμιζε ότι ήταν νεκρός- επιστρέφει για να τον στοιχειώσει, η ίδια του η ζωή μπαίνει στο στόχαστρο.

Ο άντρας ζητάει από τον Κορτ να αναλάβει μια αποστολή διαφορετική από αυτές που έχει συνηθίσει: αντί για μια δύσκολη δολοφονία, η δουλειά αφορά μια σχεδόν αδύνατη απαγωγή. Και ο Κορτ πρέπει να επιστρέψει το στόχο του στην ίδια ομάδα της CIA που τον είχε προδώσει.

Με τους αδίστακτους εργοδότες του από τη μια πλευρά, τους πρώην φίλους του από την άλλη και μια καταδικασμένη αποστολή στη μέση, ο Κορτ Τζέντρι, κυριολεκτικά, θα σκότωνε για να βγει ζωντανός από αυτή την κατάσταση.

Από το συγγραφέα που συνέχισε το έργο του Tom Clancy και δημιούργησε νέες περιπέτειες με πρωταγωνιστή τον υπερκατάσκοπο Jack Ryan.

«Ο Επόμενος Στόχος» είναι το δεύτερο μυθιστόρημα της σειράς «Gray Man» από τον best selling συγγραφέα των New York Times, Mark Greaney. Στο πρώτο βιβλίο της σειράς, με τίτλο «Ο Γκρίζος Άνθρωπος», που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Anubis, βασίστηκε η επικείμενη υπερπαραγωγή του Netflix, σε σκηνοθεσία των Anthony και Joe Russo («Captain America: Civil War», «Avengers: Infinity War», «Avengers: Endgame»). Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Ryan Gosling («Blade Runner 2049», «La La Land»), Chris Evans («Captain America», «Knives Out») και Ana de Armas («Blonde», «Knives Out»).

Η ταινία «The Gray Man», παραγωγής Netflix, κυκλοφορεί στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες στις 14 Ιουλίου από την ODEON.

Συγγραφέας: Mark Greaney

Μετάφραση: Βασίλης Αθανασιάδης

Τίτλος Πρωτοτύπου: On Target

Σειρά: Gray Man, Βιβλίο 2

ISBN: 978-960-623-463-7

Σελίδες: 488

Ο Mark Greaney είναι Αμερικανός συγγραφέας. Έχει σπουδάσει Διεθνείς Σχέσεις και Πολιτικές Επιστήμες. Κατά τις έρευνές του για τα μυθιστορήματα της σειράς Gray Man, ταξίδεψε σε περισσότερες από δεκαπέντε χώρες κι εκπαιδεύτηκε με άντρες του στρατού και της αστυνομίας στη χρήση πυροβόλων όπλων, στις πρώτες βοήθειες στο πεδίο της μάχης και στις τακτικές μάχης εκ του σύνεγγυς.

Αποτελεί μία από τις πιο επιδραστικές φωνές στο σύγχρονο αστυνομικό μυθιστόρημα.

Το έργο του «Ο Γκρίζος Άνθρωπος» ενέπνευσε την ομώνυμη υπερπαραγωγή του Netflix.

Εκτός από τη σειρά Gray Man, έχει συνεργαστεί με τον Tom Clancy σε τρία βιβλία, ενώ μετά το θάνατο του συγγραφέα, έγραψε άλλα τέσσερα, συνεχίζοντας το δημοφιλές έργο του με πρωταγωνιστή τον Jack Ryan. Όλα έχουν βρεθεί στις λίστες best seller των New York Times.

Βιβλίο

Περισσοτερα στην κατηγορια Βιβλίο

Copyright © 2015-2016 Clevernews