Διαγωνισμοί

«O Kώδικας της Δημιουργίας: Ο Γολγοθάς της Εύας»: Κερδίστε δυο αντίτυπα του βιβλίου του Γιώργου Ζορμπά από τις εκδόσεις Anubis

«O Kώδικας της Δημιουργίας: Ο Γολγοθάς της Εύας»: Κερδίστε δυο αντίτυπα του βιβλίου του Γιώργου Ζορμπά από τις εκδόσεις Anubis

Ο Νίκος Αυγερινός, το παιδί-θαύμα της φυσικής, παρατάει την έρευνα μαγεμένος από τη Σοφία, μία νεαρή, μαχητική δημοσιογράφο. Οι δύο νέοι ζουν το πάθος τους σ’ έναν κόσμο διαφορετικό. Η Ελλάδα βρίσκεται εκτός Ευρώπης, βουτηγμένη στην πείνα και στην απελπισία.

Στη Μέση Ανατολή, η οκτάχρονη Εύα ζει τον δικό της γολγοθά, αιχμάλωτη φανατικών τζιχαντιστών. Την ίδια ώρα, σκοτεινοί συνωμότες εξυφαίνουν το τελικό σχέδιο για τον έλεγχο της Γης. Παρασύρουν στην αρένα Αμερικανούς, Ρώσους και Ισλαμιστές εξοπλισμένους με νέα όπλα, αποκυήματα νοσηρής τεχνολογίας. Επιστέγασμά τους το Angel, η πρώτη Τεχνητή Νοημοσύνη.

Σε μία στιγμή έμπνευσης, ο Νίκος ανακαλύπτει το ιερό γκράαλ της φυσικής, τη Θεωρία των Πάντων. Αποκρυπτογραφεί δυνάμεις αποκαλυπτικές, ικανές ν’ αλλάξουν τον κόσμο. Μοιραία τραβάει την προσοχή μυστικών υπηρεσιών, βιομηχανικών κολοσσών και τρομοκρατών.

Το λογοτεχνικό θρίλερ συνωμοσίας και ανατροπών «Ο Γολγοθάς της Εύας» αποτελεί το πρώτο βιβλίο της σειράς μυθιστορημάτων του “Κώδικα της Δημιουργίας”, Το δεύτερο βιβλίο και συνέχεια της ιστορίας που μας ταξιδεύει σε 4 ηπείρους αναμένεται τον Ιούνιο.

Δείτε περισσότερα για το βιβλίο εδώ.

Η ιστοσελίδα μας εξασφάλισε 2 αντίτυπα και για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό θα πρέπει μέχρι την Παρασκευή 5 Ιουνίου στις 23:59 να:

Κάνετε like στο Fan Page μας στο Facebook

Κοινοποιήσετε το σύνδεσμο του διαγωνισμού

Αφήστε ως σχόλιο το ονοματεπώνυμό σας (αν αυτό δεν είναι ευδιάκριτο από το προφίλ σας)

Συμμετοχές στο διαγωνισμό θα γίνουν δεκτές και μέσω του λογαριασμού μας στο Instagram (@clevernews.gr)

Οι τυχεροί νικητές θα ανακοινωθούν το Σάββατο 6 Ιουνίου στην ιστοσελίδα μας.

Καλή σας επιτυχία!

Χορηγοί Επικοινωνίας: http://diagonismos.gr/, http://www.nethall.gr/, kerdiseto.gr

Διαγωνισμοί

Περισσοτερα στην κατηγορια Διαγωνισμοί

Copyright © 2015-2016 Clevernews