Κινηματογράφος

«Ο μαγικός αυλός» (The Magic Flute)

«Ο μαγικός αυλός» (The Magic Flute)

13 Απριλίου στους κινηματογράφους από την Tanweer

Ο Μαγικός Αυλός όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί και ακούσει στο φιλόδοξο σκηνοθετικό ντεμπούτο του Φλόριαν Ζιγκλ.

Η διάσημη όπερα του Μότσαρτ μεταφέρεται στον κινηματογράφο με μία συναρπαστική περιπέτεια φαντασίας, ζωντανεύοντας τη διαχρονική μουσική με καθηλωτικές εικόνες, γερές δόσεις μαγείας και ένα θαυμαστό ταξίδι ανάμεσα σε δύο κόσμους. Ο Τζακ Γουλφ (The Witcher) κλέβει την παράσταση στον πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ το λαμπερό καστ περιλαμβάνει τον Ίγουαν Ρέον (Game of Thrones), τον βραβευμένο με Όσκαρ Φ. Μάρεϊ Έιμπραχαμ (Amadeus) μαζί με σπουδαίους ερμηνευτές της όπερας.

Ο επίδοξος 17χρονος Τιμ (Τζακ Γουλφ) ονειρευόταν όλη του τη ζωή να πάει στο οικοτροφείο Mozart All Boys. Παρά τον ενθουσιασμό του που έγινε επιτέλους δεκτός, οι πρώτες μέρες του στη διάσημη σχολή δεν εξελίσσονται όπως αναμενόταν. Αντιμέτωπος με έναν εχθρικό διευθυντή, τις αγωνίες του πρώτου έρωτα και τη δυσκολία να βρει την αυθεντική του φωνή, ο Τιμ ανακαλύπτει ένα μυστικό πέρασμα: μια πύλη σε έναν παράλληλο κόσμο. Από εκεί παρασύρεται σε μια νέα πραγματικότητα και βυθίζεται στον κόσμο της όπερας του Μότσαρτ, Τον Μαγικό Αυλό, όπου η φαντασία δεν έχει όρια. Ωστόσο, το να ζει δύο ζωές έχει το τίμημά του και ο Tιμ κινδυνεύει να απογοητεύσει αυτούς που αγαπά. Πρέπει να διαλέξει, αλλά έχει μάθει αρκετά για να κάνει τη σωστή επιλογή;

Ένα σύγχρονο παραμύθι που συνδυάζει την ασύλληπτη μουσική του Μότσαρτ με τις ταινίες φαντασίας και μυστηρίου. Μία εξαιρετική μοντέρνα απόδοση της όπερας του Μότσαρτ.

Σκηνοθεσία: Φλόριαν Ζιγκλ

Σενάριο: Άντριου Λάουερι, Τζέισον Γιανγκ, Ντέιβιντ Γουάιτ

Πρωταγωνιστούν: Τζακ Γουλφ, Ίγουαν Ρέον, Νιβ ΜακΚόρμακ, Άσα Μπανκς, Φ. Μάρεϊ Έιμπραχαμ

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Πίτερ Ματιάσκο

Σκηνογραφία: Κρίστοφ Κάντερ

Μοντάζ: Άλεξ Ντίτνερ

Ημερομηνία Εξόδου: 26 Ιανουαρίου 2023

Διάρκεια: 2 ώρες

Κινηματογράφος

Περισσοτερα στην κατηγορια Κινηματογράφος

Copyright © 2015-2016 Clevernews