Μουσική

Ο Μανώλης Φάμελλος στο Gazarte Roof Stage!

Ο Μανώλης Φάμελλος στο Gazarte Roof Stage!

Όχι δεν είναι προεκλογική επαγγελία, είναι πεπρωμένο…και επειδή το πεπρωμένον φυγείν αδύνατον, εκείνο που μας στέρησε το φθινόπωρο θα μας το φέρει πίσω τώρα η άνοιξη. Το Σάββατο 13 Μαΐου, ο άνθρωπος νησί Μανώλης Φάμελλος επιστρέφει στην πλήρως επιπλωμένη και αναμνησιακά φορτισμένη σκηνή του Gazarte όπου θα υποδεχτεί ετεροχρονισμένα την αγαπημένη του Δήμητρα Γαλάνη!

Ο Μανώλης Φάμελλος και η Δήμητρα Γαλάνη κατοικούνε πάντα στην ίδια μουσική γειτονιά και ανταλλάσσουν ιδιωτικές επισκέψεις, απόψεις και μουσικά άλμπουμ. Στις 13 Μαΐου εκτάκτως και άπαξ, δύο δεκαετίες μετά την πρώτη τους σύμπραξη, θα επισυνδεθούν ξανά επί σκηνής και θα μοιραστούν μερικά από τα τραγούδια τους!

Ηρωικός παραστάτης στο πλευρό του σε μια από τις πιο σπάνιες εμφανίσεις της δεκαετίες στέκεται η πάντα ετοιμοπόλεμη ορχήστρα του των αρίστων, προάγγελος της αλάνθαστης ορχήστρας ρομπότ που σύντομα θα συνοδεύει όλους τους κορυφαίους επαγγελματίες του είδους αποτελούμενη από τους Θάνο Μιχαηλίδη στα τύμπανα, Κώστα Γιαννίρη στο μπάσο, Αλέκο Βουλγαράκη στην κιθάρα, Στέφανο Δανιηλίδη στα πλήκτρα και στο ακορντεόν και Βαγγέλη Κατσαρέλη στην τρομπέτα. Στην βαριά αρρενωπή ατμόσφαιρα κρίνεται απαραίτητη η αιθέρια (κι όμως σταθερή) παρουσία της Lou is στο τραγούδι που προσδίδει ένα φωτεινό τόνο στην συνήθως κατηφή παρέα.

Φιλική συμμετοχή η Δήμητρα Γαλάνη

Σάββατο 13 Μαΐου

Οι πόρτες ανοίγουν: 20.30

Ώρα έναρξης: 21.30

Gazarte Roof Stage, Βουτάδων 34

Σχόλια

Μουσική

Περισσοτερα στην κατηγορια Μουσική

 • “Somewhere Over The Rainbow” 

  Ο τραγουδοποιός Σπύρος Παρασκευάκος παρέα με τον Δημήτρη Παγώνη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Athens Pride παρουσιάζουν...

 • «Πάντα χωριστά»  

  Πρώτο live μετά από καιρό για την ερμηνεύτρια Νίκη Κοπίτα. Με ένα ολοκαίνουριο τραγούδι που μόλις κυκλοφόρησε,...

 • «Θαλασσάκι μου…»  

  Ο Γιώργος Νταλάρας έρχεται με μια μεγάλη παραγωγή το Σάββατο 17 Ιουνίου στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη...

 • The Waterboys στο Ηρώδειο! 

  «Τη στιγμή που πρέπει, εκεί που επιβάλλεται…»  Big Music! Big Event! Big Emotions!  Μια διονυσιακή εμπειρία!  Οι Waterboys έχουν...

Copyright © 2015-2016 Clevernews

Share via
Copy link