Μουσική

Ο Μανώλης Φάμελλος στο Gazarte Roof Stage!

Ο Μανώλης Φάμελλος στο Gazarte Roof Stage!

Στην φεγγαρόφωτη σκηνή του Gazarte Roof Stage, επιστρέφει ο “άνθρωπος-νησί” Μανώλης Φάμελλος την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, μετά από πολύμηνη απουσία στην ανεμοδαρμένη του νοητή βραχονησίδα.

Φιλική συμμετοχή η Δήμητρα Γαλάνη

Δύο δεκαετίες μετά την πρώτη τους σύμπραξη, επανασυνδέονται για να μοιραστούν μερικά από τα ομορφότερα τραγούδια τους!

Εντωμεταξύ το ομώνυμο τραγούδι του, (άλλο ένα από τα 12 εικονογραφημένα επεισόδια χωρίς πλοκή, που αποτελούν το album «Η ζωή ήταν σήμερα»), κυκλοφορεί ανέμελο στην ναρκοθετημένη θάλασσα του διαδικτύου. Τα τραγούδια αυτού του δίσκου, που κυκλοφορούν αυτές τις μέρες σε βινύλιο, θα έχουν την τιμητική τους στην θεματική βραδιά αλλά και άλλα πολλά της τεθλασμένης του διαδρομής. Παραστάτης στο πλευρό του σε μια από τις πιο σπάνιες εμφανίσεις της δεκαετίας στέκεται η πάντα ετοιμοπόλεμη ορχήστρα του των αρίστων, προάγγελος της αλάνθαστης ορχήστρας ρομπότ που σύντομα θα συνοδεύει όλους τους κορυφαίους επαγγελματίες του είδους, αποτελούμενη από τους Θάνο Μιχαηλίδη στα τύμπανα, Κώστα Γιαννίρη στο μπάσο, Αλέκο Βουλγαράκη στην κιθάρα, Στέφανο Δανιηλίδη στα πλήκτρα και στο ακορντεόν και Βαγγέλη Κατσαρέλη στην τρομπέτα. Στην βαριά αρρενωπή ατμόσφαιρα κρίνεται απαραίτητη η αιθέρια (κι όμως σταθερή) παρουσία της Lou is στο τραγούδι που προσδίδει ένα φωτεινό τόνο στην συνήθως κατηφή παρέα. Ο Μανώλης Φάμελλος και η Δήμητρα Γαλάνη κατοικούνε πάντα στην ίδια μουσική γειτονιά και ανταλλάσσουν ιδιωτικές επισκέψεις, απόψεις και μουσικά άλμπουμ. Στις 25 Νοεμβρίου, στο Gazarte Roof Stage, τρέχοντος εκτάκτως και άπαξ, δύο δεκαετίες μετά την πρώτη τους σύμπραξη, οι δυο τους θα επισυνδεθούν ξανά επί σκηνής και θα μοιραστούν μερικά από τα ομορφότερα τραγούδια τους!

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου

Ώρα έναρξης : 21.30

Οι πόρτες ανοίγουν : 20.30

Τιμές Εισιτηρίων:

Free Seating: 15 ευρώ

Αριθμημένα τραπέζια: 18 ευρώ

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων πρέπει να τα έχουν μαζί τους εκτυπωμένα η σε ηλεκτρονική μορφή για επικύρωση και είσοδο τον χώρο.

Gazarte Roof Stage

Μουσική

Περισσοτερα στην κατηγορια Μουσική

  • «Ναυαγός μονάχος»

    Μετά από μια σειρά επιτυχημένων εμφανίσεων στην Ολλανδία, ο Μάκης Σεβίλογλου επιστρέφει συνθετικά, με ένα λαϊκό τραγούδι,...

  • «Οπτασία»

    Μια ξεχωριστή φωνή, ο Κώστας Σαλεσιώτης με ιδιαίτερη χροιά κερδίζει τις εντυπώσεις σε κάθε του εμφάνιση και...

  • Η Νεφέλη Φασούλη στο Gazarte!

    Φέτος, η Νεφέλη Φασούλη παρέα με 5 τολμηρούς εξερευνητές ξεκινούν μια μουσική περιπέτεια που όμοια της δεν...

  • «La vie en rose»

    Jazz standards, brazilian & latin hits, γαλλικά chansons, αγαπημένα ιταλικά, ρετρό ελληνικά, ακούγονται σε ολόφρεσκες διασκευές από...

Copyright © 2015-2016 Clevernews