Κινηματογράφος

«Ο Μπαμπούλας» (The Boogeyman)

«Ο Μπαμπούλας» (The Boogeyman)

1 Ιουνίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood

Η μαθήτρια γυμνασίου Sadie Harper και η μικρότερη αδερφή της Sawyer είναι συγκλονισμένες από τον πρόσφατο θάνατο της μητέρας τους, χωρίς να έχουν σημαντική στήριξη από τον πατέρα τους, Will, έναν θεραπευτή που προσπαθεί να διαχειριστεί το δικό του πόνο. Όταν ένας απελπισμένος ασθενής εμφανίζεται ξαφνικά στο σπίτι τους αναζητώντας βοήθεια, αφήνει πίσω του μια τρομακτική υπερφυσική οντότητα που κυνηγάει οικογένειες και τρέφεται από τον πόνο των θυμάτων του.

Η ταινία “Ο Μπαμπούλας” σε σκηνοθεσία του Rob Savage (“Host”) και σενάριο των Scott Beck & Bryan Woods (“A Quiet Place”) και Mark Heyman (“Black Swan”), βασισμένη σε ένα διήγημα του Stephen King, έχει για πρωταγωνιστές τους: Sophie Thatcher (“Yellowjackets”), Chris Messina (“Air”), Vivien Lyra Blair (“Obi-Wan Kenobi”), Marin Ireland (“The Umbrella Academy”), Madison Hu (“Bizaardvark”), LisaGay Hamilton (“Vice”), και τον David Dastmalchian (“Boston Strangler”). Μια παραγωγή των Shawn Levy (“Stranger Things”), Dan Levine (“Arrival”) και Dan Cohen (“The Adam Project”).

“Ο Μπαμπούλας” είναι μια κλασική ταινία τρόμου στο ύφος της ταινίας “Το Πνεύμα του Κακού” που εμπεριέχει τόσο τρόμο όσο και συναίσθημα,” δηλώνει ο σκηνοθέτης Rob Savage. “Θυμάμαι έντονα τον τρόμο που ένιωσα διαβάζοντας ως παιδί την ιστορία του King, και αυτόν ακριβώς τον τρόμο της παιδικής ηλικίας είναι που ήθελα να προκαλέσω και στο κοινό. Η ταινία δημιουργήθηκε σε συνεργασία με μια εξαιρετικά ταλαντούχα ομάδα δημιουργών και υποστηρίζεται από τις υπέροχες ερμηνείες των καταπληκτικών ηθοποιών μας, που πραγματικά με έχουν συγκλονίσει. Είμαστε εξαιρετικά περήφανοι για την ταινία μας και ανυπομονούμε να σας θυμίσουμε, πόσο φοβόσασταν το σκοτάδι όταν ήσασταν παιδιά.”

Σκηνοθεσία: Rob Savage

Σενάριο: Scott Beck, Bryan Woods, Mark Hayman

Πρωταγωνιστούν: Sophie Thatcher, Chris Messina, Vivien Lyra Blair, Marin Ireland, Madison Hu, Favid Dastmalchian

Κινηματογράφος

Περισσοτερα στην κατηγορια Κινηματογράφος

Copyright © 2015-2016 Clevernews