Μουσική

Ο Νίκος Ανδρουλάκης στον “Πεζόδρομο”!

Ο Νίκος Ανδρουλάκης στον “Πεζόδρομο”!

Δύο  ξεχωριστές μουσικές βραδιές , γεμάτες ηχοχρώματα, που μεταδίδουν συγκίνηση αλλά και ενθουσιασμό, θα χαρίσει στους φίλους του καλού Ελληνικού τραγουδιού, ο Νίκος Ανδρουλάκης, στον “Πεζόδρομο”.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τραγούδια, που ο Νίκος έχει ερμηνεύσει, στις μέχρι τώρα δισκογραφικές του δουλειές, με ιδιαίτερη αναφορά στην πρόσφατη, που έχει τίτλο: ΄Στης μνήμης το κλαδί΄.

Επίσης, θα ακουστούν χαρακτηριστικά τραγούδια της Κρήτης, ενώ δεν θα λείψουν αρκετά Ελλήνων δημιουργών, που όχι μόνο δεν έχουν ξεχαστεί, αλλά, παραμένουν σημαντικοί δίαυλοι επικοινωνίας και επίκαιρα ως τις μέρες μας…

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, γιος του λυράρη Μανώλη Ανδρουλάκη, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αβδού Ηρακλείου.

Από το 1985 βρίσκεται στην Αθήνα. Έχει συνεργαστεί με σπουδαίους Έλληνες συνθέτες και στιχουργούς και έχει λάβει μέρος σε πολλές, συναυλίες τους, τόσο στην Ελλάδα (Ηρώδειο, Θέατρο Λυκαβηττού, Μ.Μ.Α., Κηποθέατρο Ν. Καζαντζάκης, Αρχαίο Ωδείο Πάτρας, Θέατρο Φιλίππων κ.ά.), όσο και στο εξωτερικό.

Η δισκογραφική του πορεία, ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του ’90 και στο διάστημα αυτό έχει κυκλοφορήσει έξι προσωπικούς δίσκους: Ένα Φεγγάρι Δρόμος (1995), Μυθικά Καράβια (1997), Τα Τιμαλφή (2001), Ένα Κομμάτι Ουρανό (2003), Λαλήματα Ονείρου (2007), Στης Μνήμης το Κλαδί (2011) και έχει συμμετάσχει σε αρκετούς.

Τραγούδια του, όπως: «Του Παραδείσου λεμονιά», «Να με κρατάς να μ΄ έχεις», «Γελά ο χρόνος», «Το ερωτικό αλφάβητο» κ.ά. έχουν ξεχωρίσει, ενώ ο ίδιος, έχει πραγματοποιήσει πολλές συναυλίες και εμφανίσεις ανά την Ελλάδα.

Μαζί του οι σπουδαίοι μουσικοί:

Στέλιος Καρύδας : Κιθάρα

Νίκος Καραβιράκης : Κρητικό Λαούτο

Σάββατο 18 & 25 Μαρτίου 2017

Ώρα έναρξης :22.30

“Πεζόδρομος”, Σεβαστείας 4 & Μαγνησίας, Βύρωνας, τηλ. 210-7657590

 

 

 

Σχόλια

Μουσική

Περισσοτερα στην κατηγορια Μουσική

Copyright © 2015-2016 Clevernews