Μουσική

Ο PHACE την Τρίτη 24 Μαρτίου στο  Χυτήριο!

Ο PHACE την Τρίτη 24 Μαρτίου στο  Χυτήριο!

PHACE είναι το ψευδώνυμο του Γερμανού παραγωγού, remixer, dj και ιδιοκτήτη της Neosignal Recordings, Florian Hares. Mε έδρα το Αμβούργο, o PHACE έχει καταφέρει να συγκαταλέγεται στην ελίτ των παραγωγών ηλεκτρονικής μουσικής στον πλανήτη, με κυκλοφορίες στις: Vision Recordings (το label των Noisia), Owsla (το label του Skrillex), Maustrap (το label του Deadmau5), Shogun Audio (το label του Friction), καθώς και στη δική του εταιρεία Neosignal Recordings, αλλά και στην Critical του Kasra.

Ο PHACE είναι ο στενότερος μουσικός συνεργάτης των Noisia, συμπεριλαμβάνεται στο Line Up σχεδόν σε όλες τις “Noisia Invites” βραδιές τους, ενώ η μουσική του είναι διαχρονικό must στα DJ Sets κορυφαίων καλλιτεχνών, όπως Andy C, Amon Tobin, Skrillex, Noisia, Chase & Status, Goldie, Ed Rush & Optical, Black Sun Empire,  Friction, Feed Me και πολλών άλλων.

Ο ήχος του χαρακτηρίζεται από «διεστραμμένα» και πολύ βαριά μπάσα, ρυθμικούς πειραματισμούς σε μεγάλο εύρος ταχυτήτων και ΒΡΜ, εκρηκτική ενέργεια, όλα όμως επενδυμένα και δομημένα με αναλογική funk και soul αισθητική.

Με τέσσερα full length albums, καμιά δεκαριά EP’s, αναρίθμητα singles και remixes σε κορυφαία Labels ανά τον κόσμο, τόσο σαν PHACE, όσο και σαν Neosignal  ή και σαν Phace & Misanthrop και με το ολοκαίνουριο LP του με τίτλο “Shape The Random”, ο PHACE θα βρεθεί την Αθήνα για ένα DJ Set την Τρίτη 24 Μαρτίου (παραμονή αργίας 25ης) στον ειδικά διαμορφωμένο για τη βραδιά Πολυχώρο Χυτήριο.

Τον PHACE θα πλαισιώσουν κάποιοι εκ των κορυφαίων ελλήνων εκπροσώπων της Bass κουλτούρας στην χώρα μας, όπως JUNIOR SP. // INSOM // BASTE b2b MAK-T // DJ FLIPSIDE και ALEX RETSIS.

Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Ώρα έναρξης: 11.00 μ.μ.

Είσοδος: 10€ με μπίρα

Πολυχώρος Χυτήριο, Ιερά Οδός 44, Κεραμεικός, τηλ.: 2103412313, 695 1787821

Μουσική

Περισσοτερα στην κατηγορια Μουσική

Copyright © 2015-2016 Clevernews