Μουσική

Ο Στέλιος Δάβαρης live unplugged!

Ο Στέλιος Δάβαρης live unplugged!

Ο Στέλιος Δάβαρης σ’ ένα μοναδικό ακουστικό σετ, μόνο με τη κιθάρα του, στο Art coffee bar ΡΟΤΑ, την Πέμπτη 8 Μαϊου. Σε τραγούδια δικά του, από τα album «Όλα είναι νερό» και «Ρεύματα», σε πολλά αγαπημένα από την ξένη  κι ελληνική σκηνή / από Antony and the Johnsons μέχρι Χατζιδάκι και από Τσιτσάνη μέχρι Portishead, Περίδη και Madrugada. Ένα live ιδιαίτερο, με τραγούδια ‘γυμνά’ ακριβώς όπως γράφτηκαν, με ένταση και ησυχία όπως κι οι ζωές μας.

Ο Στέλιος Δάβαρης ξεκίνησε να συνθέτει και να γράφει από πολύ νεαρή ηλικία. Από το 2001 έως το 2007 σπούδασε αρμονία, φωνητική και ορθοφωνία στο Εθνικό Ωδείο, ενώ παράλληλα, μέχρι και σήμερα, μοιράζεται τα τραγούδια του στις μουσικές σκηνές της Αθήνας και της επαρχίας.

Το Μάιο του 2008, ταξίδεψε για ένα live στο πανεπιστήμιο Keio του Τόκυο.

Μέσα σ’ αυτά τα χρόνια είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τους Graviton και τον Νίκο Δούκα, την Καλλιόπη Βέττα, τον Νίκο Κουρουπάκη, τον Μίλτο Πασχαλίδη, τον Βασίλη Καζούλη, τον Γιάννη Ιωάννου, την Δήμητρα Γαλάνη, και με τους περισσότερους να συνεργαστεί και μουσικά.

Το Δεκέμβριο του 2008 ξεκίνησε στο Reaction Studio, σε δική του παραγωγή, την 1η του δισκογραφική δουλειά με τίτλο “ Όλα είναι Νερό ”.

Έκτοτε, έχει εμφανιστεί σε πολλές μικρές και μεγάλες μουσικές σκηνές: Σταυρός του Νότου, Δίπλα στο Ποτάμι, Koo-koo, Six Dogs, Ιανός, Πυρήνας, Όνομα του Ρόδου, Αλάβαστρον, Βar 2, Κ44, Δ3 κ.α. Συμμετείχε σε μουσικές βραδιές των ραδιοφωνικών σταθμών Μελωδία και Freedom και συναντήθηκε, επίσης, μουσικά στη σκηνή με την Ελεονώρα Ζουγανέλη, την Νατάσα Μποφίλου, τον Κύριο Κ., την Μαρία Παπαγεωργίου και την Ευρυδίκη.

Το 2011 και το 2013 έγραψε πρωτότυπη μουσική για 2 θεατρικές παραστάσεις.

Το 2012 κυκλοφόρησε τη 2η του δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Ρεύματα”.

Πέμπτη 8 Μαϊου

Είσοδος: 5 eur

Ωρα έναρξης: 21.30

Ρότα Art Coffee Bar, Σόλωνος 124, Εξάρχεια, τηλέφωνο: 210 3801033

Σχόλια

Μουσική

Περισσοτερα στην κατηγορια Μουσική

Copyright © 2015-2016 Clevernews