Βιβλίο

«Ο Τζορτζ και ο Ανίκητος Κώδικας»

«Ο Τζορτζ και ο Ανίκητος Κώδικας»

Οι Εκδόσεις Anubis παρουσιάζουν το τέταρτο βιβλίο της διεθνούς best seller σειράς, που έχει μεταφραστεί σε πάνω από 40 γλώσσες!

Μια περιπέτεια γεμάτη δράση και χιούμορ, με πλήθος πραγματικά στοιχεία για το διάστημα και τον κόσμο, από τον μεγάλο θεωρητικό φυσικό και κοσμολόγο Στίβεν Χόκινγκ και την κόρη του Λούσι Χόκινγκ!

Ο Τζορτζ και η καλύτερή του φίλη η Άνι έχουν καιρό να ταξιδέψουν στο διάστημα και είναι κάτι που τους λείπει. Αλλά όχι για πολύ…

Ξαφνικά πολύ περίεργα και πολύ σοβαρά πράγματα αρχίζουν να συμβαίνουν: οι τράπεζες μοιράζουν λεφτά και οι αεροπορικές εταιρείες δωρεάν εισιτήρια, ενώ τα ταμεία των σούπερ μάρκετ δε λειτουργούν και ο κόσμος παίρνει ό,τι θέλει χωρίς να πληρώσει. Φαίνεται ότι όλα τα πανίσχυρα υπολογιστικά συστήματα του κόσμου έχουν χακαριστεί.

Ο Τζορτζ και η Άνι θα ταξιδέψουν πιο μακριά από ποτέ στο διάστημα για να μάθουν τι -ή ποιος- κρύβεται πίσω από αυτό.

Στην ιστορία παρεμβάλλονται ένθετα γραμμένα με ευχάριστο και κατανοητό τρόπο ειδικά για παιδιά από τον Στίβεν Χόκινγκ και διακεκριμένους επιστήμονες.

Το βιβλίο περιλαμβάνει QR code με φωτογραφίες της NASA!

Τα δύο πρώτα βιβλία της σειράς συμπεριλήφθηκαν στις Χρυσές Λίστες Elniplex με τα κορυφαία παιδικά βιβλία της χρονιάς!

Τίτλος πρωτοτύπου: George and the Unbreakable Code

Σειρά: The George Series, Βιβλίο 4

Συγγραφέας: Λούσι Χόκινγκ και Στίβεν Χόκινγκ

Εικονογράφος: Γκάρι Πάρσονς

Μετάφραση: Εβίτα Λύκου

Επιμέλεια: Δώρα Γιακουμή

Ηλικίες: 8-14 ετών

ISBN: 978-960-623-459-0

Σελίδες: 328

Κυκλοφορεί σε όλα τα βιβλιοπωλεία

Ο ΣΤΙΒΕΝ ΧΟΚΙΝΓΚ κατείχε τη Λουκασιανή Έδρα των Μαθηματικών και της Θεωρητικής Φυσικής του Πανεπιστημίου του Κέιμπριτζ. Θεωρείται ένας από τους πιο λαμπρούς θεωρητικούς φυσικούς από την εποχή του Αϊνστάιν. Το βιβλίο του Το Χρονικό του Χρόνου έγινε παγκόσμιο μπεστ σέλερ (με πάνω από 12 εκατομμύρια αντίτυπα διεθνώς) και είναι διαθέσιμο σε περισσότερες από 35 γλώσσες.

Η ΛΟΥΣΙ ΧΟΚΙΝΓΚ είναι συγγραφέας και άρθρα της έχουν δημοσιευτεί σε πολλές εφημερίδες. Έχει δώσει δημοφιλείς διαλέξεις σε όλο τον κόσμο για τα διαστημικά ταξίδια και την επιστήμη με τρόπο κατανοητό από τα παιδιά, ενώ ήταν ανάμεσα στους ομιλητές στις εορταστικές εκδηλώσεις για τα 50 Χρόνια της NASA στις ΗΠΑ. Το 2008 τιμήθηκε με το βραβείο Εκλαϊκευμένης Επιστήμης Sapio. Ζει στο Κέιμπριτζ με τον γιο της. Αυτό είναι το τρίτο βιβλίο που έγραψαν μαζί.

Ο ΓΚΑΡΙ ΠΑΡΣΟΝΣ είναι βραβευμένος εικονογράφος παιδικών και νεανικών βιβλίων. Επιπλέον, εικονογραφεί συχνά για τον τύπο και τη διαφήμιση στη Βρετανία και στις ΗΠΑ. Ο Γκάρι ζει στο Λονδίνο.

Τα τρία πρώτα βιβλία της σειράς-φαινόμενο των Λούσι και Στίβεν Χόκινγκ κυκλοφορούν από τις Εκδόσεις Anubis σε μετάφραση της Εβίτας Λύκου.

Σχόλια

Βιβλίο

Περισσοτερα στην κατηγορια Βιβλίο

Copyright © 2015-2016 Clevernews

Share via
Copy link