Μουσική

Ο Βαγγέλης Μαρκαντώνης στη Σφίγγα!

Ο Βαγγέλης Μαρκαντώνης στη Σφίγγα!

Λίγο πριν την κυκλοφορία του νέου του ολοκληρωμένου άλμπουμ, ο Βαγγέλης Μαρκαντώνης έρχεται στη Μουσική Σκηνή Σφίγγα για μια εμφάνιση μαζί με τους εξαιρετικούς μουσικούς του το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου.

Η πορεία του Βαγγέλη Μαρκαντώνη ξεκινά με το σχήμα  Ανοιχτή Θάλασσα με τους οποίους κυκλοφόρησε τρία άλμπουμ που ανέδειξαν το τραγουδοποιητικό του ύφος.

Η γνωριμία του με το λαϊκό τραγούδι υπήρξε καθοριστική και όρισε τη νέα του μουσική ταυτότητα, την οποία θα μας παρουσιάσει στη Σφίγγα και περιλαμβάνει νέα και παλιότερα τραγούδια του αλλά και επιλογές από το κλασικό λαϊκό του 60 και του 70, φιλτραρισμένο μέσα από μια επιθυμία του να ανακαλύψει την βαθιά βιωματική σχέση όλων μας με το αληθινό τραγούδι.

Τραγούδια μεστά και με ιστορία μεγάλη που αγγίζουν την ψυχή όλων μας μαζί με τις πρόσφατες κυκλοφορίες και την πρώτη παρουσίαση του νέου του τραγουδιού «Δίχως εσένα», θα δημιουργήσουν τον ιδανικό συνδυασμό για μια μοναδική βραδιά.

Μαζί του οι μουσικοί Στέργιος Δήμπας στην κιθάρα, Βίκτωρ Κουλουμπής στο μπάσο, Βαγγέλης Λάρυγγας στο μπουζούκι, Αποστόλης Μπουρνιάς στα κρουστά και Ζήνα Χορευτάκη στο τραγούδι.

Στον ήχο ο Νίκος Παππάς  

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου

Ωρα: 22:00

Είσοδος 10 ευρώ

Μουσική Σκηνή Σφίγγα, Πεζόδρομος Κιάφας 13, Αθήνα, τηλ. 211 409 6149 – 698 784 4845

Μουσική

Περισσοτερα στην κατηγορια Μουσική

Copyright © 2015-2016 Clevernews