Βιβλίο

«Ο Βίτα και η Μίνη κυνηγούν μια βιταμίνη»

«Ο Βίτα και η Μίνη κυνηγούν μια βιταμίνη»

Το πολύ επιτυχημένο παιδικό βιβλίο της Κατερίνας Μανανεδάκη θα μεταφερθεί στο θέατρο ΑΜΙΡΑΛ, σε θεατρική διασκευή της ίδιας της συγγραφέα και  σε σκηνοθεσία της Νανάς Νικολάου. Η παράσταση θα ξεκινήσει την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013.

Πρωταγωνιστούν με αλφαβητική σειρά: Αλέξανδρος Αμερικάνος, Ηλιάννα Έμμα, Ελευθερία Ευθυμίου, Στέλιος    Κέλερης, Γιάννης Μίνως, Ειρήνη Μπαριτάκη

Η Κατερίνα Μανανεδάκη είναι δημοσιογράφος. Έχει δουλέψει στο MegaChannel, στο ραδιόφωνο και στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, στο Star Channel και στον περιοδικό Τύπο, σε εκδόσεις υψηλής αναγνωσιμότητας και κυκλοφορίας.

Από τις εκδόσεις Λιβάνη κυκλοφορούν επίσης τα βιβλία της:

Έχετε Μήνυµα στο Κινητό σας, που πρόκειται να γίνει κινηµατογραφική ταινία, ∆ιαζύγιο αλά Ελληνικά, Τι Τραβάµε κι Εµείς οι Μάνες!, το οποίο έχει µεταφραστεί ήδη στα γερμανικά,  Ουουου Μοιχεύσεις!, Στο Μεγάλο Κρεβάτι της Show biz,

Μάµα 2 και ο Μπαµπάς στον Κόσµο του!, Για Έναν Άντρα, Ίδια η Μάννα σου ‘Εγινες, καθώς και τα παιδικά Παλιά Επαγγέλµατα, Ζωντανέψτεεε…! και Ο Βίτα και η Μίνη Κυνηγούν µια Βιταµίνη, που όλα έχουν γίνει µπεστ σέλερ.

Σχόλια

Περισσοτερα στην κατηγορια Βιβλίο

Copyright © 2015-2016 Clevernews