Μουσική

Οι «Λunatics» στο Κύτταρο: The Greek Pink Floyd Tribute Band

Οι «Λunatics» στο Κύτταρο: The Greek Pink Floyd Tribute Band

Το Σάββατο 9 Οκτωβρίου, το Κύτταρο, θα πλημμυρίσει από υπέροχες μελωδίες, ονειρικές εικόνες και έντονα συναισθήματα, μέσα από την τελετουργική μεταφορά του έργου των ανεπαναληπτων Pink Floyd από τους καλύτερους εκφραστές τους.. 

Η οκταμελής μπάντα/ορχήστρα «Λunatics» αυτή η μεγάλη παρέα καταξιωμένων μουσικών μα πάνω απ’ όλα οπαδών της μουσικής των Pink Floyd, επιστρέφουν στο Κύτταρο, σχεδόν δυο χρόνια μετά από την τελευταία τους sold out εμφάνιση και παρουσιάζουν πιστά, σε ένα υψηλών προδιαγραφών οπτικοακουστικό show, ένα μοναδικό αφιέρωμα στις καλύτερες στιγμές από το σύνολο της δισκογραφίας της σπουδαιότερης μπάντας του πλανήτη !!!  

Προσδεθείτε…  

Το ταξίδι ξεκινάει…  

Οι Λunatics μετρούν 11 χρόνια «ζωής» και λογίζονται πλέον ως η κορυφαία εγχώρια Pink Floyd Tribute Band. Δημιουργήθηκαν το 2010 από τον Γιώργο Μάκαρη με στόχο να παρουσιάσουν το έργο των Pink Floyd “The Dark Side of the Moon” μαζί με επιλογές τραγουδιών από την υπόλοιπη δισκογραφία τους, ακολουθώντας πιστά το χαρακτηριστικό άκουσμα και ύφος των Pink Floyd.  

Για να επιτύχουν αυτόν τον τόσο απαιτητικό στόχο, χρειάστηκαν ασταμάτητες πρόβες 12 ταλαντούχων μουσικών για ένα ολόκληρο χρόνο και έτσι, ένα χρόνο αργότερα, τον Ιούνιο του 2011, έδωσαν την πρώτη τους παράσταση.  

Μέχρι σήμερα έχουν εμφανιστεί με επιτυχία σε πολλές μουσικές σκηνές και φεστιβάλ δημιουργώντας τις καλύτερες εντυπώσεις κερδίζοντας άριστες κριτικές καθώς και την αποδοχή του πλέον απαιτητικού κοινού..  

George Makaris (Guitar & Vocals)  

Fotis Vayenas (Guitar)  

Nikos Korpas Kamarianos (Keys) 

Michael Apartoglou (Bass & Vocals)  

Haris Anagnostou (Drums)  

Dimi Spela (Vocals – Ac.Guitar – Percussion)  

Anastasia Meg (Vocals) Danae Politi (Vocals) 

Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2021 

Πόρτες: 21.30 

Εισιτήριο: 15€ 

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ 

Στην παράσταση θα επιτρέπονται -μόνο- καθήμενοι. 

Το εισιτήριο αφορά αποκλειστικά θέση καθήμενου σε τραπέζι και προϋποθέτει ελάχιστη κατανάλωση προϊόντος αξίας 5€ (μπύρα) ή 8€ (ποτό). 

Ο κάτοχος του εισιτηρίου, βάση της σχετικής νομοθεσίας, υποχρεούται να επιδείξει κατά την είσοδο: 

[α] ταυτότητα 

[β] πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά του Covid-19 

ή [γ] πιστοποιητικό νόσησης Covid-19 που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως εκατόν ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν. 

Κύτταρο Live, Ηπείρου 48 & Αχαρνών, τηλ. 210 8224134 – 697 764 1373 

Σχόλια

Μουσική

Περισσοτερα στην κατηγορια Μουσική

Copyright © 2015-2016 Clevernews