Ενδιαφέροντα

our Festival 6  – Ανοιχτό κάλεσμα για συμμετοχή

our Festival 6  – Ανοιχτό κάλεσμα για συμμετοχή

Η διοργανωτική ομάδα του Our Festival προσκαλεί καλλιτέχνες από όλο το φάσμα των Τεχνών (Θέατρο, Μουσική, Χορός, Εικαστικά) να υποβάλουν τις προτάσεις τους για συμμετοχή στο Our Festival 6, που θα πραγματοποιηθεί το Σεπτέμβριο του 2020 στο Θέατρο της Ρεματιάς στο Χαλάνδρι.

Το Our Festival 6 είναι ανοιχτό σε κάθε επαγγελματία καλλιτέχνη ή καλλιτεχνική ομάδα που λειτουργεί συλλογικά και με πνεύμα αλληλεγγύης. Η διοργάνωση παρέχει τον χώρο, τον τεχνικό εξοπλισμό και χρηματική αμοιβή, στοχεύοντας στο να αποτελέσει –για μία ακόμη χρονιά- το Our Festival σημείο συνάντησης δημιουργικών ανθρώπων, από το οποίο θα ξεπηδήσουν νέοι προσωπικοί και καλλιτεχνικοί δεσμοί που θα οδηγήσουν σε διαχρονικές πολιτιστικές συμπράξεις.

Το Our Festival επιδιώκει να δίνει βήμα σε κάθε καλλιτέχνη που έχει κάτι ενδιαφέρον να αφηγηθεί, αλλά στερείται των μέσων να το κάνει.

Παράλληλα, πρόκειται για μία διοργάνωση, την οποία διαχειρίζονται οι ίδιοι οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν σε αυτήν. Επαγγελματίες που παρουσιάζουν τη δράση τους, παράλληλα στηρίζουν έμπρακτα το φεστιβάλ, τις υπόλοιπες δράσεις και εν τέλει τους συναδέλφους τους καλλιτέχνες. Με αυτόν τον τρόπο, η κοινότητα του Our Festival παρουσιάζει στο κοινό μια ποιοτική και άρτια καλλιτεχνική διοργάνωση.

Είναι ένας θεσμός που, χάρη στη συμμετοχική διάθεση των καλλιτεχνών που τον πλαισιώνουν, κάθε χρόνο διευρύνεται.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι τον Σεπτέμβριο του 2015, 45 καλλιτέχνες παρουσίασαν 6 δράσεις σε 600 θεατές. Σήμερα, μετά από πέντε χρόνια Our Festival, περισσότεροι από 8.000 θεατές έχουν παρακολουθήσει 99 δράσεις από 492 καλλιτέχνες.

Το Our Festival 6 θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του πρώτου δεκαημέρου του Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο του “Φεστιβάλ Ρεματιάς”, με την υποστήριξη του δήμου Χαλανδρίου.

Το Θέατρο Ρεματιάς και οι δράσεις του Our Festival είναι προσβάσιμα σε καλλιτέχνες και θεατές με αναπηρία.

Παρέχονται: χώρος, τεχνικός εξοπλισμός και χρηματική αμοιβή.

Δηλώσεις συμμετοχής: https://docs.google.com/forms/d/1FMIX0KJV0k-K-yhm7UO9erqTQ9CoGtmuefqPE3M0tUg/closedform

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων έως: 03/04/2020

Διοργάνωση: “Εμείς” – ομάδα συλλογικού πολιτισμού

Καλλιτεχνική διεύθυνση: Χρήστος Θάνος

Διεύθυνση παραγωγής: Χρίστος Παπαμιχαήλ

Διοργανωτική ομάδα: Νίκος Αξιώτης, Μαρία Θρασυβουλίδη, Μελίσσα Κωτσάκη, Νάντια Περιστεροπούλου, Ελεάννα Σταθοπούλου, Χριστίνα Στουραΐτη, Δήμητρα Σύρου

Υπηρεσίες Προσβασιμότητας: www.liminal.eu

Επικοινωνία: festival.our@gmail.com

“Τέσσερα χέρια είναι πάντα καλύτερα από δύο, οκτώ καλύτερα από τέσσερα, δεκαέξι καλύτερα από οκτώ…”

Σχόλια

Ενδιαφέροντα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ενδιαφέροντα

Copyright © 2015-2016 Clevernews