Εκδηλώσεις

«Πάρτυ γενεθλίων»

«Πάρτυ γενεθλίων»

Ένα διαφορετικό, σύνθετο θέαμα-ακρόαμα, για φωνή, πιάνο, κοντραμπάσο, video art και ολογράμματα…Μετά τις sold out εμφανίσεις στο χειμερινό Άλσος, η παράσταση μεταφέρεται στο Μέγαρο Μουσικής – Μουσική Βιβλιοθήκη «Λίλιαν Βουδούρη», από την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.

Η Σαλίνα Γαβαλά, σε ένα πρωτότυπο θέαμα που συνδυάζει το θέατρο, τη μουσική, την ποίηση αλλά και την τεχνολογία των ολογραμμάτων, σε ένα ταξίδι αυτοβελτίωσης και αυτογνωσίας!

Ένα πάρτυ, όπου ο θεατρικός λόγος της εορτάζουσας, ενώνεται με γνωστά και αγαπημένα τραγούδια, ειδικά διασκευασμένα για πιάνο και κοντραμπάσο.

Η ηρωίδα περνά την ημέρα των γενεθλίων της απομονωμένη στο σπίτι. Διαβάζει, γράφει, τραγουδάει και «συνομιλεί» με γνωστά βιβλία και συγγραφείς, όταν εντελώς ξαφνικά αρχίζουν οι επισκέψεις… Πρόσωπα της ζωής της, αγαπημένα και μη, με τα οποία έχει ανοιχτούς λογαριασμούς, καθώς και ρόλοι από θεατρικά έργα. Η πιο απροσδόκητη «επίσκεψη» είναι εκείνη του παιδικού της εαυτού…

Έτσι, με την τεχνολογία των ολογραμμάτων, εμφανίζονται επί σκηνής, ο Φίλιππος Σοφιανός στον ρόλο του πατέρα, ο τραγουδιστής Γιώργος Καραδήμος στον ρόλο του «πρώην», ο συγγραφέας Θανάσης Χειμωνάς στον ρόλο του Άμλετ και η μικρή Ειρήνη στον ρόλο του παιδικού εαυτού… και… λοιποί συγγενείς και φίλοι.

Σκηνοθεσία – φωτισμοί: Φίλιππος Σοφιανός

Στο πιάνο ζωντανά ο Γιάννης Τσέρτος και στο κοντραμπάσο ο Γιάννης Γρηγορίου.

Ερμηνεία: Σαλίνα Γαβαλά

Σκηνοθεσία: Φίλιππος Σοφιανός

Πιάνο: Γιάννης Τσέρτος

Κοντραμπάσο: Γιάννης Γρηγορίου

Ολογράμματα:

Φίλιππος Σοφιανός στον ρόλο του πατέρα

Γιώργος Καραδήμος στον ρόλο το «πρώην»

Θανάσης Χειμωνάς στον ρόλο του Άμλετ

Η μικρή Ειρήνη στο ρόλο το παιδικού εαυτού

Λοιποί συγγενείς και φίλοι

Από την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022 (και τις Τετάρτες του Οκτωβρίου και Νοεμβρίου)

Ώρα έναρξης: 20:00

Διάρκεια παράστασης: 1:45 χωρίς διάλειμμα

Γενική είσοδος: 15 euro

Μέγαρο Μουσικής – Μουσική Βιβλιοθήκη «Λίλιαν Βουδούρη», Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη 1

Εκδηλώσεις

Περισσοτερα στην κατηγορια Εκδηλώσεις

Copyright © 2015-2016 Clevernews