Ενδιαφέροντα

Replayce Easter Camp

Replayce Easter Camp

Το βραβευμένο για την καινοτομία του Replayce Easter Camp είναι εδώ και σας εγγυάται τις πιο όμορφες γιορτινές ημέρες για παιδιά 4-12 ετών!

​Το Replayce Easter Camp είναι προσαρμοσμένο στο κλίμα των ημερών.

Οι Replaycers, η διαμόρφωση του χώρου και η μουσική θα συντονίσουν τα παιδιά μας στην ενέργεια και τη μαγεία του Πάσχα, σε ένα τοπίο με δραστηριότητες που θα μας ταξιδέψουν. Ο στόχος του Easter Camp είναι τα παιδιά να μάθουν τον εαυτό τους μέσα από αθλητικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες.

Το Replayce Easter Camp διαρκεί δυο περιόδους και μπορείτε να επιλέξετε απο μια εώς και όλες τις εβδομάδες. Η κάθε βδομάδα είναι αυτοτελής και ξεχωριστή σε δράσεις απο τις υπόλοιπες. Κατά τη διάρκεια της ημέρας προσφέρουμε στα παιδιά μας δυο φροντισμένα γεύματα, δεκατιανό και πλήρες μεσημεριανό γεύμα σε ατομική συσκευασία. Το γεύμα παρέχεται από το συνεργάτη μας “το Δειπνοσοφιστήριον”.

Ημερομηνίες:

18 – 22 Απριλίου 2022

26 – 29 Απριλίου 2022

Ημέρες και Ώρες:

Δευτέρα – Παρασκευή  08:00 – 16:00

*για εργαζόμενους γονείς υπάρχει το πρόγραμμα More Hours μέχρι τις 17.00 το απόγευμα με μια μικρή επιβάρυνση την εβδομάδα.

Η μεγάλη επιτυχία των προηγούμενων μας camps, τα οποία πραγματοποιήθηκαν σε συνθήκες που αντιμετωπίζαμε για πρώτη φορά όπως όλη η ανθρωπότητα, μας έχει προσθέσει ακόμα περισσότερη εμπειρία. Έτσι είμαστε έτοιμοι να βιώσουμε και φέτος, παρέα με τα παιδιά μας, ένα μοναδικό πρόγραμμα που θα μας γεμίσει θετικά συναισθήματα σε ένα ασφαλές περιβάλλον.

Με προτεραιότητα την υγεία των παιδιών μας αλλα και το σεβασμό μας προς εσάς οι χώροι που θα χρησιμοποιήσουμε είναι ο δικός μας ο εσωτερικός, αερίζεται καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, και ο εξωτερικός. Αυτό θα μας δώσει τη δυνατότητα να εξασφαλίσουμε σε απόλυτο βαθμό τους κανόνες υγιεινής κυρίως όσον αφορά τη χρήση αντισηπτικών και το πλύσιμο χεριών, όποτε είναι απαραίτητα, καθώς ακόμα και οι τουαλέτες που χρησιμοποιούμε είναι αποκλειστικής χρήσης και απολυμένονται μετά απο κάθε χρήση.

Με πρόθεση να τηρήσουμε τα όποια μέτρα ισχύουν τη περίοδο διεξαγωγής του camp η διαθεσιμότητα μας θα είναι ιδιαίτερα περιορισμένη.

Για να δηλώσετε τη συμμετοχή του παιδιού σας, επικοινωνήστε στο info@replayce.com  ή στο 210 2725101.

Σχόλια

Ενδιαφέροντα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ενδιαφέροντα

Copyright © 2015-2016 Clevernews