Ενδιαφέροντα

Replayce Love Easter Camp

Replayce Love Easter Camp

Το βραβευμένο για την καινοτομία του Replayce 4 Training σας παρουσιάζει το Replayce Love Easter Camp!

Ας μάθουμε στα παιδιά μας διαδραστικά την ιστορία του Χριστού και την δύναμη της Αγάπης που πάντα ανασταίνεται!

Το Πάσχα είναι μια περίοδος που τα παιδιά μας μπορούν να απολαύσουν τις διάφορες δραστηριότητες που αυτό προσφέρει βάφοντας αυγά, φτιάχνοντας κουλουράκια και τσουρέκια, τρώγοντας απολαυστικά σοκολατένια λαγουδάκια, μαζί με τους φίλους και τους και την οικογένειά τους, αποκτώντας έτσι εμπειρίες και στιγμές αξέχαστες.

Είναι όμως και μια εξαιρετική ευκαιρία να μάθουν τι συμβολίζει: Να μάθουν τη σημασία της αγάπης και πως αυτή βρίσκει πάντα τον τρόπο να μένει δυνατή ξεπερνώντας κάθε δυσκολία που μπορεί να βρεθεί στο δρόμο της. Να μάθουν για το μεγαλείο της συγχώρεσης μέσα από τον δρόμο της αλήθειας που μας οδηγεί στο φως.

Η Ανάσταση του Χριστού συμβολίζει την ανάσταση της αγάπης που παρόλες τις δοκιμασίες βρίσκει πάντα τον τρόπο να φτάσει σε εμάς.

Η εκπαίδευση Replayce θα δώσει στα παιδιά τη δυνατότητα να προσλάβουν την έννοια του Πάσχα βιωματικά, μέσω δημιουργικών και διασκεδαστικών δράσεων. Επιπλέον, κάνοντας χρήση τεχνικών 12 Ολυμπιακών Αθλημάτων, τα παιδιά μας έχουν την ευκαιρία να μάθουν τον κόσμο που τα περιβάλλει και να τον συνδέουν με τον εαυτό τους με τον πιο δημιουργικό τρόπο, μέσα από το σώμα τους!

Το Replayce Easter Camp διαρκεί δύο περιόδους και μπορείτε να επιλέξετε από μία έως και όλες τις εβδομάδες. Η κάθε βδομάδα είναι αυτοτελής και ξεχωριστή σε δράσεις. Κατά τη διάρκεια της ημέρας προσφέρουμε στα παιδιά μας δύο φροντισμένα γεύματα, δεκατιανό καθώς και πλήρες μεσημεριανό γεύμα σε ατομική συσκευασία. Το γεύμα παρέχεται από το συνεργάτη μας “το Δειπνοσοφιστήριον”.

10 – 14 Απριλίου 2023

18 – 21 Απριλίου 2023

Ημέρες και Ώρες: Δευτέρα – Παρασκευή  08:00 – 16:00

*για εργαζόμενους γονείς υπάρχει η προσφορά του προγράμματος More Hours μέχρι τις 17.00 το απόγευμα.

Αν η καταλληλότητα σας φέρει κοντά μας θα χαρούμε να φροντίσουμε τα παιδάκια μας!

Για να δηλώσετε τη συμμετοχή του παιδιού σας, επικοινωνήστε μαζί μας στο camp@replayce.com  ή στο 210 2725101

Σχόλια

Ενδιαφέροντα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ενδιαφέροντα

Copyright © 2015-2016 Clevernews

Share via
Copy link