Μουσική

«Το Ροκ Εντός Μου»

«Το Ροκ Εντός Μου»

Το Σάββατο 7 Ιουνίου, ο Βασίλης Πάντσιος παρουσιάζει για πρώτη φορά ζωντανά, το πρώτο του προσωπικό άλμπουμ, με τίτλο «Το Ροκ Εντός Μου», αλλά και μια ολοκληρωμένη live πρόταση. Mια δυνατή μουσική παράσταση, από έναν νέο δημιουργό, με κομμάτια από το ντεμπούτο του, που σε σύντομο διάστημα από την κυκλοφορία του άρχισε ήδη να κάνει αισθητή την παρουσία του στο ραδιόφωνο σε όλη την Ελλάδα, συγκεντρώνοντας παράλληλα περισσότερα από 1.800.000 YouTube views.

Τραγούδια για το πλατύ κοινό, που κινούνται σε μελωδικές αλλά και δυναμικές φόρμες, περιγράφουν συναισθήματα και καταστάσεις που έχει βιώσει ο καλλιτέχνης και αποτυπώνουν το ροκ μέσα από τη δική του ματιά. Όχι μόνο ως είδος μουσικής αλλά και ως στάση ζωής.

Το 3ωρο και πλέον πρόγραμμα περιλαμβάνει και γνωστά αγαπημένα κομμάτια που ο συνθέτης «πειράζει» με τον δικό του μοναδικό τρόπο, διασκευές που κι αυτές διανύουν παράλληλα τη δική τους πετυχημένη πορεία, σε μπαράκια και ραδιοφωνικούς σταθμούς, αλλά και στο διαδίκτυο.

Ξεχωριστό κομμάτι της συναυλίας αποτελεί η 1 ώρα με τα δυνατά ντουέτα, που ερμηνεύει ο Βασίλης Πάντσιος μαζί με την Αλκμήνη Χατζηνάσιου, μια νέα ταλαντούχα τραγουδίστρια, με εξαιρετική φωνή και υπέροχη σκηνική παρουσία.

Το project πλαισιώνεται από μια σφιχτοδεμένη ροκ μπάντα, ένα σύνολο από έμπειρους μουσικούς, ο καθένας με τη δική του δισκογραφία και με πολύχρονες συνεργασίες με γνωστά ονόματα της ελληνικής σκηνής.

Ένα ιδιαίτερα ‘’ανεβαστικό’’ πρόγραμμα, μια ολοκληρωμένη μουσική πρόταση που έχει πρόθεση να μας ξεσηκώσει, και να δώσει μια καινούρια άποψη κι αισθητική στο ελληνικό ροκ.

Βασίλης Πάντσιος – Τραγούδι, ακουστική κιθάρα

Αλκμήνη Χατζηνάσιου – Τραγούδι

Γιώργος Τσολάκος – Πιάνο

Chris Mike – Ηλεκτρική κιθάρα

Λεωνίδας Φιλίντας – Μπάσο

Αντώνης Φίλης – Τύμπανα

Σάββατο 7 Ιουνίου

Ελεύθερη είσοδος

Ωρα έναρξης: 22.30

Αρχιτεκτονική LIVE, Ελασιδών 6 (Πειραιώς 116), Γκάζι, τηλ.: 210 9014428

Σχόλια

Περισσοτερα στην κατηγορια Μουσική

Copyright © 2015-2016 Clevernews